Monika Gun parašė:
Kas kiek laiko maudot savo mažylius?
Kas antrą dieną, nuo tos dienos kai grįžom iš ligoninės 🙂 maudynės labai patinka, ilgai nesimaudom 5-10min, paskui laaabai gerai miegasi 🙂
Monika Gun parašė:
Kas antrą dieną, nuo tos dienos kai grįžom iš ligoninės 🙂 maudynės labai patinka, ilgai nesimaudom 5-10min, paskui laaabai gerai miegasi 🙂
Monika Gun parašė:
Pirmą kartą išsimaudėm grįžę iš ligoninės, dabar maudom kas 2 dienas. Pirmu kartu naudojom muiliuką, dabar maudom tik su vandenuku. Laukti kol virkštelė nukris sakė nebereikia taip kaip ir virinti vandens. Tai taip ir darėme tik po maudynių žiūrėdavom, kad bamba būtų sausa
Gretux5115 parašė:
Labas rytas. Mano ilga istorija. Pameginsiu trumpai 🤭 3ieni po antro dangalu atidalinimo prasidejo saremiai kas 8min. Pasiskambinom I ligonine liepe atvykti. 8val v…
Aš su antra dukryte užtrukau 36 val, tai tą jausmą kai nebegali, bet reikia atsimenu kaip šiandien, o praėjo dešimtmetis 🫣 jūs šaunuolė❤️ sveikinimai!
Monika Gun parašė:
Mes grįžę po ligonines jau vakar buvo antras maudymas. Grįžom iš ligonines pirmadieni, antradienį pirmas maudymas buvo o vakar antras. Tai kas trečia diena
Monika Gun parašė:
Maudziau sekancia diena po ligonines. Ir dabar maudau kas dvi tris dienas.
snapiena parašė:
Palyginus su mano 4-5 val gimdymu jusu skamba kaip kosmaras
Mano pirmas gimdymas truko 2val. Jei pirmas butu kaip sitas tai nzn ar dar buciau planavus beibiu 🤭🤭🤭
evveliute parašė:
Aš su antra dukryte užtrukau 36 val, tai tą jausmą kai nebegali, bet reikia atsimenu kaip šiandien, o praėjo dešimtmetis 🫣 jūs šaunuolė❤️ sveikinimai!…
Tas nebegaliu jausmas atejo kai po antro patikrinimo pasake vis dar 7cm o jau buvo kokios 3val praeje nuo pirmo patikrinimo o skausmas buvo zveriskas ..na bet viskas praejo ir kukulis jau cia 🥰
Mes irgi jau porą kart maudėm, tik kažkur kitur paskaičiau, kad reikia laukti, kol virkštelė nukris, tai ir pasimečiau 🥲 bet dabar viskas aišku, ačiū merginos 🛀
Alyvuoge_ parašė:
Sveikos, o buvo tokių, kam gimdymo veikla prasidėjo natūraliai dienos metu?Nes pabudus ryte vos ne neviltis apima, kad naktį niekas neprasidėjo, tai dabar jau k…
Man pradėjo vertis kaklelis taip apie pietus/popiet, ir į vakarą buvo jau 4cm. Puikiai suprantu jus, tas jausmas kai prabundi ryte, o ne naktį nuo sąrėmių, yra žudantis psichologiškai 🫣
Gretux5115 parašė:
Tas nebegaliu jausmas atejo kai po antro patikrinimo pasake vis dar 7cm o jau buvo kokios 3val praeje nuo pirmo patikrinimo o skausmas buvo zveriskas ..na bet viska…
Jūs šaunuolė, labai sveikinu! 🤍🙏🧸
13 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai