Eirina123 parašė:
Sveiki, tai tada kiek suprantu laukti menesiniu
O kodel jus nenuvykstat tiesiog pas daktare pasikonsultuoti? Reiktu ir priezasti gal pabandyti issiaiskinti. Ir pasakytu viska kaip toliau elgtis.
Eirina123 parašė:
Sveiki, tai tada kiek suprantu laukti menesiniu
O kodel jus nenuvykstat tiesiog pas daktare pasikonsultuoti? Reiktu ir priezasti gal pabandyti issiaiskinti. Ir pasakytu viska kaip toliau elgtis.
Joli22 parašė:
Sveikos, gal žinot ar buvusios nedarbingumo išmokos iš Sodros skaičiuojasi į NGA ir VPA?![]()
Kiek suprantu tai taip. Skaičiuojamos visos pajamos. Alga, bilietas, individualios veiklos pajamos...
viktorija- parašė:
bedisot parašė:
Man tik pasake saugotis kad nepastociau, o seip kiek yra draugiu sakusios kad po persileidimo kai viskas tvarkingai isivale tai pastojo. Bet pasiklausiu daktares kaip kas
Eirina123 parašė:
Man tik pasake saugotis kad nepastociau, o seip kiek yra draugiu sakusios kad po persileidimo kai viskas tvarkingai isivale tai pastojo. Bet pasiklausiu daktares ka…
O zinote persileidimo priežastis?
daiva1020 parašė:
Sveikos, aš ne į temą čia įsikišiu, bet gal kažkas galvoja apie Bugaboo vežimėlį ir dar nenusipirkę. Taip atsitiko, kad mes turim du naujus (na dviejų tikrai nereik…
Sveiki, kokia kaina?
Godsblessed parašė:
Sveiki, kokia kaina?
Sveiki, 1000eur norėčiau gauti...
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai