renata19900404 parašė:
O kaip smagu? Mes jau dvi su identiškais? Kiek laiko laikiatės? Ką turėsite?
Berniukus, 17 sav., jaučiuosi gerai, pilvukas aiškiai matosi jau
kaip jūs jaučiatės? Ką turėsite?
renata19900404 parašė:
O kaip smagu? Mes jau dvi su identiškais? Kiek laiko laikiatės? Ką turėsite?
Berniukus, 17 sav., jaučiuosi gerai, pilvukas aiškiai matosi jau
kaip jūs jaučiatės? Ką turėsite?
nikole_ parašė:
Sveikinimai! Kiek savaiciu jums, kaip savijauta?![]()
Ačiū, sveikinimai ir jums ir visoms!
savijauta gera, 17 sav., kaip jūs laikotės?
wielmutie parašė:
Berniukus, 17 sav., jaučiuosi gerai, pilvukas aiškiai matosi jaukaip jūs jaučiatės? Ką turėsite?
Pas mane taip pat auga du berniukai🙂 man jau 20 sav. Ir mes jau matomės🙂 trečiadienį vykstu į Kauno klinikas,pasižiūrėt kaip ten kas auga. Jau jaučiate judesius?
Pate parašė:
Ir dar iškart po du😀😊
Sveikos, dvynukų mamytės.💙 Kokius vėžimėlius išsirinkote? 😁 Mes įsigijome Bugaboo donkey twin, bet tie lopšiukai tokie siauručiai. 😁 Dar įdomu, žadate vieną lovytę pirkti ar dvi? Nes kiek žinau ir brolius dvynius turiu, tai jų pradžioje negalėjo atskirti, turėjo jausti vienas kitą, tai miegojo vienoje lovytėje.😊
Tomaaa parašė:
Sveikos, dvynukų mamytės.💙 Kokius vėžimėlius išsirinkote? 😁 Mes įsigijome Bugaboo donkey twin, bet tie lopšiukai tokie siauručiai. 😁 Dar įdomu, žadate vieną lovytę …
Labas. Mes vežimėlį tutis pirkom kažkaip patiko🙂 lovytes turime dvi,tik dar nežinau,kaip migdysim,turbūt kai jau vaikučiai bus žiūrėsim,kaip jiems patiems labiau patinka🙂
Tomaaa parašė:
Sveikos, dvynukų mamytės.💙 Kokius vėžimėlius išsirinkote? 😁 Mes įsigijome Bugaboo donkey twin, bet tie lopšiukai tokie siauručiai. 😁 Dar įdomu, žadate vieną lovytę …
Labuka, mes įsigijom irgi bugaboo donkey twin, dėl lopšiukų, tai jie vistiek tik iki 6mėn maždaug, tai manau tikrai tilps. Lovytes pirksim dvį, bet greičiausiai pradžioje migdysim vienoje spėju
renata19900404 parašė:
Pas mane taip pat auga du berniukai🙂 man jau 20 sav. Ir mes jau matomės🙂 trečiadienį vykstu į Kauno klinikas,pasižiūrėt kaip ten kas auga. Jau jaučiate judesius?…
Po truputį jaučiu, jūs turbūt jaučiate daug stpresnius
Sakykite ar jums aspiriną ir geležį išrašę jau?
wielmutie parašė:
Po truputį jaučiu, jūs turbūt jaučiate daug stpresniusSakykite ar jums aspiriną ir geležį išrašę jau?
Pas mane priekyje placenta tai tik neseniai lengvus judesiukus pradėjau justi. Ne geriu tik elevit vitaminus
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai