Sintia parašė:
Man per dieną jaučiu 30 kartų🫣 39+1, gydytoja sakė gerai, organizmas ruošiasi
Man 37+2. Ir dar neskaitant šito gerio, tai vis būna paruošiamieji.
Sintia parašė:
Man per dieną jaučiu 30 kartų🫣 39+1, gydytoja sakė gerai, organizmas ruošiasi
Man 37+2. Ir dar neskaitant šito gerio, tai vis būna paruošiamieji.
Lietuvaite1 parašė:
O visoms, kam darys cezarį, sakė atvykti dieną prieš? Suprantu, kad kažkokius tyrimus padarys, bet blemba ir taip po cezario ilgiau lieki, o čia dar ir dieną prieš …
Taip,tai pat sakė reikės atvykti diena prieš, jei viskas gerai , sakė paleis po 2parų po op.
Tai bendrai ne taip ir ilgai gaunasi
lina88sta parašė:
Man 37 sav daznai paskauda pilvo apačią ir atrodo kad kartais krenta lauk sunkumas apacioje ir tempimas. Gal tai irgi paruosiamieji.
Man būna toks kaip klubų plėšimas. Turbūt panašūs jausmai. Aš vis einu į vonią pagulėti, tai atpalaiduoja tam kartui.
Labas, mamytes!
kita savaite jau bus mano gimdymo diena (08.07d.) pagal termina, bet nieko nejauciu🤦♀️ pilvukas vis sukieteja, bet skausmo paruosiamuju, pilvuko nusileidimo ar kitu pozymiu nera. Ar yra kam taip buve?
toks jausmas, kad taip ir neprasides gimdymas o reikes skatinti, ko nesinoretu, prisiskaiciau kad
skatinant skausmai tampa stipresni nei iprastai butu.
Pasidalinkite kurios jau pagimdete, kokia buvo jusu paskutine savaite, ar buvo kokie specifiniai pozymiai ar jusu savijauta pakito? Kaip greitai vandenys nubegi iki gimdymo ir kamstis gleiviu kada pradejo salintis?🤰
Pasidalinkite savo patirtimi, nes kol kas buvau rami del gimdymo, bet jauciu kad imu bijoti ir stresuoti ar pajegsiu🤦♀️
VitaMargarita parašė:
Labas, mamytes!
kita savaite jau bus mano gimdymo diena (08.07d.) pagal termina, bet nieko nejauci…
Pirmąjį sūnų nešiojau iki 40+5, iki pat gimdymo dienos nieko nejaučiau - jei spazmų, nei paruošiamųjų, nei ten pilvas labai nusileido 🫣
Man veikla prasidėjo nuo reguliarių sąrėmių, jokie vandenys nenubėgo. Realiai pagimdžiau nuo pirmųjų sąrėmių per 7 val., taip, kad nebūtinai kažkas iš anksto turi vykti ir nebūtinai tai bus susiję su skatinimu ;) tiesiog, dar neatėjo jūsų laikas 🙌
Taip pat, prisiminkite, kad numatytą termino dieną pagimdo tik 5 proc.
VitaMargarita parašė:
Labas, mamytes!
kita savaite jau bus mano gimdymo diena (08.07d.) pagal termina, bet nieko nejauci…
Sveika, mano toks pat terminas kaip jūsų ir irgi nieko nejaučiu, kad artėtų nei paruošiamųjų, nei kamštis šalinasi, nei pilvas kietėja 😅
Saulyte919 parašė:
Sveika, mano toks pat terminas kaip jūsų ir irgi nieko nejaučiu, kad artėtų nei paruošiamųjų, nei kamštis šalinasi, nei pilvas kietėja 😅
Aš nejausdama jokių požymių kad artėja jau pagimdžiau vakar, 10 dienų anksščiau termino gavosi 🙂 tesiog viskas netikėtai vyksta,suskaudo pilva,pradejo vandenys begt iš pradžių nedaug ir sarėmiai kas 8min 🙂 lekėm į ligoninę sako jums jau 5cm atsivėrę 🤭 gimdžiau pirmą kart..
ginsab parašė:
Aš nejausdama jokių požymių kad artėja jau pagimdžiau vakar, 10 dienų anksščiau termino gavosi 🙂 tesiog viskas netikėtai vyksta,suskaudo pilva,pradejo vandenys begt…
Kokio dydzio lelis ar berniukas ar mergaitė,smalsu.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai