Lindi parašė:
ir as neskaiciuoju , bet man atrodo , kad tikrai daugiau, nei 5 buna
Man irgi daugiau nei 5 būna, gal arčiau 10-15 net sakyčiau.
Lindi parašė:
ir as neskaiciuoju , bet man atrodo , kad tikrai daugiau, nei 5 buna
Gadi parašė:
va ,va idomu ar cia norma ar neturetu tiek daug but . na ryt turiu vizita i santariskes reikes paklaust
Pavasaris25 parašė:
Sveikos! O gal galite pasidalinti su kuo vykstate į gimdymą? Ar patogu tarkim su lagaminu? Ar geriau įsigyti tam specialias mamos tašes/ krepšius?
Naudosiu ką turiu, kuprinę ir turbūt lagaminą. Tikrai atskirai specialaus kažko nepirksiu. O ten kokius pampių papildymus atskirai mašinoj paliksim, atneš vyras jeigu pritrūks
voveryte87 parašė:
Turiu kelis variantus, siltesni drauge atidave, o megzta radau vintede mergina mezga ☺️ nes kazin ar balandi bus salta, o ir nesinori kad perkaistu...
Nusipirkau tokį pat kombinezoną, kovą visokių orų būt gali, o šitas nei per storas nei per plonas iki mašinos nueiti tikrai užteks
Nastukas31 parašė:
Sveikos, o man kilo klausimas dėl kombinzono, pirmas vaikas vasarinis, tai net galvot nereikėjo, o dabar kovinukas, tai net nežinau ar čia žieminį kombinzoną pirkt …
Turiu stiresnį megstą kombi ir į kėdutę vokelį. Tai jei tokie orai kaip dabar tai manau bus pats tas.
Gadi parašė:
Gulejau klinikose tai per para 10 apsitraukimu i gala yra norma.
Pavasaris25 parašė:
Sveikos! O gal galite pasidalinti su kuo vykstate į gimdymą? Ar patogu tarkim su lagaminu? Ar geriau įsigyti tam specialias mamos tašes/ krepšius?
Varysiu su lagaminu , o i gimdykla pasiruošus vaiko rubelius , atsigert, pampersu sau ir vaikui ir chalatas
Gadi parašė:
Aš asmeniškai jokių skausmų kol kas nejaučiu, bet gal dėl to, kad kelis kartus per savaitę sportuoju su kineziterapeutais. Labai padeda tiek išjudinti limfą, tiek a…
Nežinau kokiame mieste jūs, bet įdomu pas kokius kineziterapeutus lankotės? Kaip tik ieškau sau.
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai