Mettija parašė:
Oo tai jūs daug išragavęna tikiuos greit prabėgs tos 3 dienos ir morka bus skanesnė
![]()
Gal ir cukinija antrą dieną bus skanesnė 😂
Mettija parašė:
Oo tai jūs daug išragavęna tikiuos greit prabėgs tos 3 dienos ir morka bus skanesnė
![]()
Gabi023 parašė:
Jaučiu ne
antras šaukštelis nesuėjo net nusikratė
nekišau daugiau
kai davėt ragaut brokolio ar espumisan davėt? Maniske jautri putimui
Mettija parašė:
Jaučiu neantras šaukštelis nesuėjo net nusikratė
nekišau daugiau
kai davėt ragaut brokolio ar espumisan davėt? Maniske jautri putimui
![]()
Nedaviau, bet geriau duokit. Aš po brokolio buvau kelias dienas pertrauką padarius, nes sureagavo tikrai pilvukas. Jau po to daviau tik sekančią dieną
mamukas13 parašė:
Gal žinote ką/kokius dokumentus reikia turėti vykstant daryti paso 4 mėnesių kūdikiui?
Vieno is tevu dokumentas ir atspausdintos vaiko nuotraukos arba pats vaikas (tada ji fotografuos vietoje)
manes dar paklause gal turiu gimimo liudijima, kad duomenis susitikrintu, bet neturejau tai tiesiog dave lapa paziuret ar viskas gerai ir tiek 😊
Mettija parašė:
Nebijokit! Mums antras nusimato rugsėjo pradžioj taip pat teko nukelt visus skiepus mėn. Prieš vizitą įdėkit žvakutę paracetamolio tada po 6 val ibuprofeno ir stebė…
Koki ibufrofena?
9920916 parašė:
Koki ibufrofena?
Aš prieš du mėn daviau ibustar 20 mg vienkartinę dozę
Angels22 parašė:
Sveikos, kokia knygą rekomenduotūt pradedant maitinti košytėmis? Planuoju nuo 5mėn jau duoti ragauti![]()
Aš vadovausiuosi šia. Mums kovo 3 suėjo 5 mėnesiai, po kokios savaitės pradėsim ragauti po šaukštelį, bus 5 su puse mėn. Šitą knygą turiu nuo pirmagimės, turbūt vienintelis likęs daigtas mažajai, 10 metų atgulėjus spintelėje pagaliau pasitarnaus😅

Lovelov parašė:
Aš vadovausiuosi šia. Mums rugpjūčio 3 suėjo 5 mėnesiai, po kokios savaitės pradėsim ragauti po šaukštelį, bus 5 su puse mėn. Šitą knygą turiu nuo pirmagimės, turbū…
23 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai