M and R parašė:
Mus sloga kankino beveik 3 savaites, viskas buvo taip kaip jūs aprašėt. Mažiukams taip jau būna, gydytoja iškart perspėjo, kad gali taip ilgai užsitęsti, tai labai …
O dar ką nors be pleistru kvepavimui palengvinti naudodavot?
M and R parašė:
Mus sloga kankino beveik 3 savaites, viskas buvo taip kaip jūs aprašėt. Mažiukams taip jau būna, gydytoja iškart perspėjo, kad gali taip ilgai užsitęsti, tai labai …
Aušralienė parašė:
Laba diena.
Pasigavo mano dukrytė slogą, kuri tęsiasi jau 12 dienų. Buvome pas daktarę tai sta…
Labai gerai rozalinu aliejukas is aromama atkemsa nosyte. Palasinu pries miega ant kokios skiauteles ir padedu salia. Plius aromaterapine vonia dar padarau pries miega su siuo aliejuku.
ViJan parašė:
Dar labai gali būti, kad čia ne sloga, o dėl sauso oro nosytė išdžiūvusi ir “kemšasi”, todėl niekas ir neišsitraukia, ir nebėga. Mažiukams taip būna šaltuoju sezonu…
Ievulele parašė:
Labai gerai rozalinu aliejukas is aromama atkemsa nosyte. Palasinu pries miega ant kokios skiauteles ir padedu salia. Plius aromaterapine vonia dar padarau pries mi…
Ačiū, esu girdejusi apie rozalinu aliejų tik nesu bandžiusi. Ir tikrai efektyvu?
Aušralienė parašė:
Ačiū, esu girdejusi apie rozalinu aliejų tik nesu bandžiusi. Ir tikrai efektyvu?
Mums numeris 1 sloguojant. Tikrai labai padeda, pati kai slogavau pajutau ta nauda.
Aušralienė parašė:
Dažnai plaudavau jūros vandeniu, ir traukdavau.
Aušralienė parašė:
Oho, netgi tokia priežastis gali būti?!?! 😲
Gali. Mūsų visi dantukai su sloga..
laukų vėjas parašė:
O mums nosis atsikimšusi, bet visa sloga bėga į gerklę, negali miegot vaikas, tik užsnūsta ir atsikelia kosėdamas pilna gerkle snarglių.. Ką tokiu atveju daryt?…
Pabandykit lovos galą pakelti 45 laipsnių kampu.
Aušralienė parašė:
Laba diena.
Pasigavo mano dukrytė slogą, kuri tęsiasi jau 12 dienų. Buvome pas daktarę tai sta…
Mano pirmukui, buvo baisuline sloga ir labai kosejo, kai buvo 3 men.
Tai gydem siais dalykais: aroma balm tepaliukas (homeopatinis), tai juo kuo dazniau tepti krutinuke, nugaryte ir padukus (kiekvirna karta keiciant pampius). Jis gerina sekrecija, kvepavima, atsikosejima. Toliau juros lasiukai, nosytei padrekinti. Nsudojom quix baby, pries traukiant su slangute snargliukus (trsukti reikia kuo staciau). Traukem daznai, kai tik isgirsdavom, kad yra. Nakciai, po galvyte sulenkta ranksluostuka dejau, kad but ciut, ciut pakila. Maitinant, kad kuo staciau, kad lengviau kvepuoti. Toliau, atitinkamas dregmes lygis namuose turi buti, nepersausas oras.
Tai mum praejo viskas per 7-10 dienu.
paneleparren parašė:
Pabandykit lovos galą pakelti 45 laipsnių kampu.
Na tai aš jam dvi suaugusių pagalves pakišus, visvien tie snargliai į gerklę bėga.. Miega su manim
10 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai