neringute1127 parašė:
Ačiū už atsakymą.
Dėl to ir domiuosi gal jau mažiau ir kas gavo privačią, nes pačiai jau ne už ilgo …
Su palatom yra taip. Atvažiuojat gimdyt ir sakot, kad norėsit privačios palatos skyriuje, kurį pasirinksit gimdymui. To skyriaus akušerė įrašys Jus į eilę privačiai palatai. Ir gausit ją, jei tokia tik bus. Mano atveju, mane prieš savaitę guldė planuotam cp, sakiau, kad noriu privačios, deja, buvo didelis užimtumas (pilnatis, nieko nuostabaus😆), ir ją gavau tik paskutinę gulėjimo parą. Taip kad sunku pasakyti, kokio ilgio ta eilė, kai jums reikės gimdyt, čia garantijų nėra. Kaip viena valytoja pasakė, jei norit komforto ir užtikrintos palatos, važiuojat į Baltijos Amerikos klinikas ir mokat už tai pinigus.
O kas dėl AGN, labai džiaugiuosi čia gimdžiusi. Operaciją atliko gydytojai Jakiūnas su Šakiu. Pooperacinėj buvau su vyru ir dukryte apie valandą. Visas personalas labai paslaugus. Pačios pasisiūlė nufotografuoti mus. Gulint jau skyriuje, pastoviai vis kas nors eidavo prižiūrėti, ir siuntinukus nešė, ir patalynę keitė, ir vandenį vis pildavo, nes negalėjau pasisukti pati. Vienintelis didelis minusas - čiužinys. Miegi kaip ant suolo, užpakalis nutirpęs buvo nuo gulėjimo, bet gal čia specialiai pratina prie naujo gyvenimo etapo ir bemiegių naktų. 😆