2021.01.03 18:05 (prieš 5 m.)
vydovy parašė:
Va čia man suprantamas požiūris - tiesiog nieko nepasakoti 😅
Maniškė tai dabar vėl mano kantrybę bando - gimus antram vaikui pas pirmagimę išti…
Paminejot anytos snekas su vyresniu vaikuciu, gimus antrajam. Pasidalinsiu ir as, matyt cia pas mus tik pradzia: pries paskelbiant si karantina trumpam pasivaiksciodami susitikom su anyta, ji norejo vaikam dovanas Kaledines perduoti... Kadangi antroji dukryte gime tokiu pandemijos metu, nedarem jokiu lankynu ir su visais pasimatem video call budu, tad ji mazaja ta diena gyvai pamate pirma karta.
Taigi, kisa prie dovanu maiselio dar plius pinigus ir aiskina kokia kupiura kam... Mums su vyru ir mazaja viena suma, o dickei, kaip suskele, jos numyletinei ir tik jai asmeniskai, kita kupiura, didesne nei mums visiems trims. Pinigu as neemiau is jos, pasakiau aciu, uztenka ir to kas dovanu maiselyje, bet sukiso i maiseli ir dzin. Na tiek to, nesvarbu. Labiausiai uzgavo, tai kad iskart vaikai buvo suskirstyti kuri mylimiausia, o kuri tiesiog va yra. Dar paeme dirbtinai taip vezimeli pasukiojo, kur mazoji miegojo, pastate ant vejo ir kalba ten kazka toliau. Vyras sako ziurek kaip pastatei, vejas gi i vaika pucia... Nulis reakcijos.
Ar cia mane dar hormonai kokie po gimdymo veikia ar ka, bet negaliu, taip supykus esu. Su vyru pakalbejom, kad jeigu toliau pasireiks skirstymas toks, reiks kazka sakyt. Negaliu net pagalvoti, ka pasakyciau. Ant karstuju jauciu nesusilaikyciau. Ir taip vos ja pakenciu ir laikom per atstuma, nes gimus pirmajai dukrai prasidejo nereali jos diktatura ir t.t. Santykiai pusetini.
Negi galima myleti tik viena anuke, nes ji i teti panasi, o kitos ne, nes matai i ta gyvate marcia ji... Iskart gimus klause tik i ka panasi, lyg nesimato... Nesivecia liezuvis jai pasakyt, kad i mama. Ir prie vaiku taip sakyti, jos mazos, bet vistiek...kas taip daro....?? Kiek skambina, tai apie mazaja niekada nieko nepaklausia isvis, tik junk video, dicke rodyk jai nuolatos...
Gerai, kad karantinas, tai nereikia pas ja lankytis...