Eglliukas parašė:
Aaaa...dabar zinosiu![]()
musu papai lobiu dezes
Eglliukas parašė:
Aaaa...dabar zinosiu![]()
musu papai lobiu dezes
sensitia parašė:
merginos, pamačiau ir įsimylėjau šitą paltuką.... vyras sako kam man jis ant vasaros... gal netyčia kuri nors pirkot?
bet kad pardavejas neturi atsiliepimu isvis, bijociau rizikuot
soniqa parašė:
bet kad pardavejas neturi atsiliepimu isvis, bijociau rizikuot![]()
na aš tik tą paltuką užmačiau netyčia, net neieškojau kitų pardavėjų , tiesiog man gražus modeliukas pasirodė
jei sugalvosiu prikti - žinoma kad pasieškosiu patikimo pardavėjo
sensitia parašė:
na aš tik tą paltuką užmačiau netyčia, net neieškojau kitų pardavėjų , tiesiog man gražus modeliukas pasirodėjei sugalvosiu prikti - žinoma kad pasieškosiu pati…
bandziau ant greicio ieskot tai neradau, itariu kad pas normalu pardaveja kaina bus dvigubai didesne
soniqa parašė:
bandziau ant greicio ieskot tai neradau, itariu kad pas normalu pardaveja kaina bus dvigubai didesne![]()
aš apie jį rudeniui galvoju, dabar pilvo neįkiščiau, gal atsiras kitų variantų
tikiuosi
sensitia parašė:
na nežinau, suabejojau net dabar, galvojau rudeniui atsisiųst.. tai jaučiu kai aš tokia plačių pečių tai man xxl reikėtų pirkti![]()
Maniškis ten tas, kur įkėliau, tai irgi rašė xxl (UK ale 12-14 turėjo būt), o ten geriausiu atveju M ir 8-10 dydis..
sukčiai!
Labai grazi suknele.Gal kas pirkot ir galit ikelti nuotraukyte kaip realiai atrodo?..
monce parašė:
musu papai lobiu dezes![]()
Na vyram ir žindomiem kūdikiam tai tikrai lobis
monce parašė:
musu papai lobiu dezes![]()
Vyrams tai tikrai
apokalipse parašė:
Labai grazi suknele.Gal kas pirkot ir galit ikelti nuotraukyte kaip realiai atrodo?..![]()
žinau, kad viena mamytė pirko. O aš laukiu kol atsiųs, tai pasidalinsiu info
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai