zazuzulu parašė:
O kam man tikrinti? Tai ne mano darbas
nesuprantanciai klausiu kitaip kokiu budu vaiku darzelis patikris ar vaikas skiepytas???
zazuzulu parašė:
O kam man tikrinti? Tai ne mano darbas
nesuprantanciai klausiu kitaip kokiu budu vaiku darzelis patikris ar vaikas skiepytas???
zazuzulu parašė:
As ir negasdinu, jis jau pasirasytas.
Įsakymas, ne įstatymas. Tokius nieko vertus įsakymus labai gražiai galima supakuot
regi1 parašė:
Ar jus nezinote kad i vaiku darzeli reikia sveikatos pazyma pristatyti?
Mary.S parašė:
Įsakymas, ne įstatymas. Tokius nieko vertus įsakymus labai gražiai galima supakuot
Istatymai yra keiciami net dazniau nei isakymai. Nauja ministre vargu ar judins sia tema,
Tik ziurekite kad nebutu pakeistas i dar nepalankesne puse
zazuzulu parašė:
Ar jus nezinote kad i vaiku darzeli reikia sveikatos pazyma pristatyti?
taip taip. Ir dabar dėl to visos puls skiepyt
nejuokinkit. Greičiau jau nusipirks pažymas nei vaikus skiepys. O jūs ir toliau vesit vaikus į darželius kartu su neskiepytais to nežinodamos. Ir toliau niekas nesikeis, nes neliks fakto, kad neskiepyti į daržą eina kartu su kitais. Kaži kaip bus su tom mirtinom epidemijom
zazuzulu parašė:
Istatymai yra keiciami net dazniau nei isakymai. Nauja ministre vargu ar judins sia tema,
Kad ir kaip gaila bebūtų, Konstitucija yra aukščiau bet kokių varganų ministrų. Nelabai papūs prieš vėją
Mary.S parašė:
nejuokinkit. Greičiau jau nusipirks pažymas nei vaikus skiepys. O jūs ir toliau vesit vaikus į darželius kartu s…
Skatinate korupcija?
zazuzulu parašė:
Skatinate korupcija?
Ne mes, o valdžia, su tokiais įsakymais. Ko nori, tą ir gaus. Tie tėvai, kurie neskiepija turėdami mažai argumentų gal ir išsigąs. Tačiau didžioji dauguma tiesiog pirks pažymas ir tiek. Pažįstamų visi turim, o pinigų dėl tokio mažmožio retas atsisakys.
Mary.S parašė:
nejuokinkit. Greičiau jau nusipirks pažymas nei vaikus skiepys. O jūs ir toliau vesit vaikus į darželius kartu s…
Gal pas jus netruksta vietu darzeliuose, o vilniuje tai didele problema. O visos pazymos registruojamos poliklinikuose, uzteks vieno patikrinimo ir visom fiktyviom pazymom ateis galas
zazuzulu parašė:
Gal pas jus netruksta vietu darzeliuose, o vilniuje tai didele problema. O visos pazymos registruojamos poliklinikuose, uzteks vieno patikrinimo ir visom fiktyviom…
Jūs matau nelabai suprantat. Ne pažymas pačias tik pirks, o iki to laiko gražiai susidėlios skiepijimo kalendorių asmeninį ir kaskart atėjus pasiskiepyti vakcina keliaus į kriauklę. Viskas paprasta ir nesusekama
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai