2011.10.18 12:24 (prieš 14 m.)
22agnieska22 parašė:
o kas man belieka laikausi
Dovile kaip tau su skrandziu neturi problemu?nezinau kas yra pradejo mano lytines lupos tinti cia gal nuo hormonu ar pries gimdyma nezinau
jau greiciau ta lele ateitu
pasakok kaip jautiesi tu man ydomu cia kelios dienos skirtumas palyginsiu
susikrovus tasyte y ligonine
ar nebega priespienis kaip krutine skauda ar ne ? va tai tau klausimu
LABAS RYTAS !
Rytine kava, + sakocio gabalelis, + pc ant keliu (forumiukas) =
Sianakt pirma naktis po kosmaringos savaites, kai LABAI gerai miegojau.
Jokiu ruksciu, jokiu issukintu barbes koju pojucio, jokio pilvo tempimo, vienu zodziu kaifavau miegodama
Gal mazyle pasislinko dar zemiau, del to man cia taip lengva viskas, toj gal gimdysiu
Kaip Jus miegojote ?
Tikrai buvo problemu su skrandziu, tik kasniu daugiau i burna ir iskarto rukstys kyla, viduriu kietejimas nezmoniskas.
Del tinimo tai zinok bent man jos patinusios nuo pradzios nestumo. (atrodo taip kaip po mylejimosi, patinusios buna) Klausiau gydytojos - gali nebesijaudinti, viskas tvarkoje, taip turi buti, anksciau ar veliau, tai normalu
Aha musu skirtumas tikrai mazas, bet palauk ziurek ir aplenksiu gal
jauciames, kaip ir sakiau, siandien tikrai gerai. Nesulyginsi su praejusia naktim. (praverkta, pravaiksciota, prasinervuota)
Tasytes dar nesusikrovus . Nezinau kodel bet neskubu, o ir nera tokio vidinio stimulo. upo
jauciu kad vyrui teks kraut man viska, kol mane ves i ligonine su greitaja
(joke)
Del priespienio, nubegdavo anksciau po laseli. Dabar nebebega, na nebent paspaudus lasiukas.bet jis ir neturi begti. Jei bega gerai, nebega irgi gerai
O kaip tau ? Krutines neskauda. Lauke isejau viena vakara, labai spenelius gele, bet grizau isidejau iklotelius medvilninius ir viskas ok
Teisingai reikia isjudinti ir naujai prisijungusias mamas.
Mielosios, kaip Jus ?