Linute91 parašė:
Man vienas buvo skiepas paskirtas bet dabar vel parejo BSG kad reiki
Nera jokio skiepo, kurio "reikia"
o tai jus jau skiepijot ar atsisaket?
Linute91 parašė:
Man vienas buvo skiepas paskirtas bet dabar vel parejo BSG kad reiki
Nera jokio skiepo, kurio "reikia"
o tai jus jau skiepijot ar atsisaket?
Linute91 parašė:
As viena paskiepijau o dabar isvaziuoju i Lietuva visam tai pasimetus esu kaip lietuvoj
Lietuvoje nebereiks kartoti
gal jus dviejose vietose buvot uzsiregistravusi, kad norit tuberkuliozes skiepo. Pvz., ligonineje ir pas hv
AgneHill parašė:
Tikiu , bet mes isvis neturėjom skin to skin kontakto . Labai buvau nusivylus , bet , matyt, cezariniams dėl kažkokių priežasčių to nedaro . Kaip ištraukė vaikiuka…
Matyt dar nuo situacijos priklauso
gal nuo kokiu komplikacijų priklauso
mano db ir praktiškai vyrui pirmam padavė. Iškart suvyniojo ir vyrui į rankas. Tai as greit iš vonios lipau. O dar sako neskubėk, atsigauk
kur jau ten ilsėsiuosi
Kreta parašė:
Po cezario galima skin to skin. Bet cia tikriausiai planuotam cezariui tai galioja ir jei viskas gerai. Nes jei gauni extra cezari, gi ne uz grazias akis..vadinasi,…
Ko gero ;) nes man ir buvo skubus cp . Be to , siūlės nelaikė mano pilvo kažkodėl
tai pradėjo sagstyti tais geležiukais , kaip užtrauktukas atrodė :)) labai komplikuotas gimdymas nuo pat pradžių iki pabaigos . Bet pabaiga laiminga, tas ir svarbiausia. Tik va, nežinau kokia tikimybė, kad tai vel galėtų pasikartoti ( t.y. saremiu nebuvimas visa para , labai lėtas veikimas net ir skatinamųjų pagalba , per 16 val su skatinamaisiais tik 3 cm atsivėrė) .nes jei žinočiau , iškart planini cp daryčiau...... bet va , gal kad buvo su vienu taip , nereiškia, jog ir su kitu....tai dar po šiai dienai neapsisprendžiu ar daryti planini cp ( man leidžia rinktis ) ar vistik bandyt pačiai.
AgneHill parašė:
Ko gero ;) nes man ir buvo skubus cp . Be to , siūlės nelaikė mano pilvo kažkodėltai pradėjo sagstyti tais geležiukais , kaip užtrauktukas atrodė :)) labai komp…
Man irgi labai letai viskas veresi. Per 4val daznu ir maksimaliu saremiu vos 1cm atsidare
gavus epidura atsiguliau, nuo to veikla is vis sustojo, dingo saremiai. Teko sedeti visa nakti ir atsidare
Draugei irgi niekas nesivere. Po ilgu kankinimu gavo ekstra cezari, labai sunkiai gijo, ilgai skausmingas randas buvo. Antra gavo is kart planini cp, sake, kad kaip nauja kita diena jau buvo
AgneHill parašė:
Ko gero ;) nes man ir buvo skubus cp . Be to , siūlės nelaikė mano pilvo kažkodėltai pradėjo sagstyti tais geležiukais , kaip užtrauktukas atrodė :)) labai komp…
Mano nuomone gali bandyti. Visgi db jau neskatintu
tai neturėtų būti sunkumų
jei nevyktu veikla iškart cp darytų
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai