Kreta parašė:
As noreciau tokiu atveju uzsirasyti planiniam cezariui, bet netiketai greitai naturaliai pagimdyti anksciau![]()
gera mintis
jo atsimenu dejau vilnones kojnytes maxiukei savo. ir db turiu bet nzn ar vesiuos i lig. gal ir vesiuos.
Kreta parašė:
As noreciau tokiu atveju uzsirasyti planiniam cezariui, bet netiketai greitai naturaliai pagimdyti anksciau![]()
gera mintis
jo atsimenu dejau vilnones kojnytes maxiukei savo. ir db turiu bet nzn ar vesiuos i lig. gal ir vesiuos.
sandramar parašė:
pasirodysiu 27sav jums ;)
Nebloga namuka jau uzauginai
Lūšiukė parašė:
Mano nuomone gali bandyti. Visgi db jau neskatintutai neturėtų būti sunkumų
jei nevyktu veikla iškart cp darytų
![]()
Rimtai, neskatintų?o kodėl? Ko ta mano gine issiziojus varna nieko nesakė man apie tai :/ tai reiškia jeigu vėl nesivertu gimda , jie neskatintų tai ir vėl viskas baigtusi cp . Belieka tik tikėtis, jog šįkart versis tie ,,vartai" blin
AgneHill parašė:
Rimtai, neskatintų?o kodėl? Ko ta mano gine issiziojus varna nieko nesakė man apie tai :/ tai reiškia jeigu vėl nesivertu gimda , jie neskatintų tai ir vėl viska…
Tu pasidomėk. Gal apgaunu. Nes bent Lt tai tikrai neskatina. Nes lb didelė rizika, kad per randa gali plyšti
AgneHill parašė:
Rimtai, neskatintų?o kodėl? Ko ta mano gine issiziojus varna nieko nesakė man apie tai :/ tai reiškia jeigu vėl nesivertu gimda , jie neskatintų tai ir vėl viska…
Neskatina jei jau turejusi CP. Nezinau kodel, bet man ir sake, kad naturaliai gimdyt leidzia, bet skatint jau niekas neleidzia
emma12 parašė:
Labas panosar man vienai kai maziukas juda tai ir bamba juda idumba smarkiai ir vel pakyla ?
![]()
Ir man taip buvo
bambagyslę tąso, manau ;)
AgneHill parašė:
Ko gero ;) nes man ir buvo skubus cp . Be to , siūlės nelaikė mano pilvo kažkodėltai pradėjo sagstyti tais geležiukais , kaip užtrauktukas atrodė :)) labai komp…
Sveika, pasakysiu savo nuomone nes turiu analogiska situacija.Pirmas gimdymas buvo ekstra cp su komplikacijom,pilna narkoze ir t.t. vos nenukeliavau i ana pasauli, bet cia vyko LT. Pastojus antra karta jai po 7 metu baime didziausia del gimdymo, labai norejau pati pagimdyti naturaliai, netgi siunciau savo mama kuri LT pas pirma gimdyma priemusia gydytoja, kuri puikiai mane atsimena ir liepe nerizikuoti ir tik darytis CP.Bet vistiek dar viltis kazkokia kirbejo, kadangi su anglu gydytoja nelabai susisneku, jie nelabai gilinasi i smulkmenas ir liepe apsispresti paciai. Taigi uzsirasiau pas viena ginekol. dirbancia cia lietuviu klinikoje, turinti 30 m patirti, dabar dirba anglu ligoninese, daug kalbejom, viska smulkiai isaiskino kas ir kaip, kokia rizika kas gali ivykti arba neivykti. tikrai isejau is jos rami ir apsisprendusi. Visdelto nelemta paciai pagimdyti, teks daryti antra CP.
Kreta parašė:
Nebloga namuka jau uzauginai![]()
nu auga auga pilvuzas ;) rimtai cia nezinojau kad jei darytas cp skantinti neskatintu. geras... nieko man nesake apie tai.
1 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai