Ožiaragis parašė:
čia jau ne asilas o tetrapakas, kuris nei dega, nei skęstao aš su tėvų pagalba nusipirkau butą ir išėjau, pradžioje buvo sunku, viesiems sunku ir didelis šokas, bet protingi supranta kad aš žmogus ir noriu gyventi gražioj pilnavertėj šeimoj. jau apsipratau su tokia likimo išdaiga ir baigiu atsigaut, todėl ir savo grožiu rūpintis pradėjau, kurį patikėjau ponui Dukanui
![]()
tikrai saunuole esi, kaip as visiem sakau gyveni viena karta ir tikrai ne tam kad kentetum!

o aš su tėvų pagalba nusipirkau butą ir išėjau, pradžioje buvo sunku, viesiems sunku ir didelis šokas, bet protingi supranta kad aš žmogus ir noriu gyventi gražioj pilnavertėj šeimoj. jau apsipratau su tokia likimo išdaiga ir baigiu atsigaut, todėl ir savo grožiu rūpintis pradėjau, kurį patikėjau ponui Dukanui
viskas susitvarkys,susirasi zmogu saves verto,o jis (tas zmogus) jei myles tave pamils ir Arijuka
bet nenukabinu nosies,kaip sakoma jei nori - nekankinu saves.Ryt pradesim vel is naujo

.labai myliu ananasus,tad nezinau kaip atsilaikyti
vynas kaip vyna as blynu sirduciu su braskem uzkabliavau su vaikiu
o aš nesustosiu eisiu toliau savo misijos link,nemanau kad vynas čia labai blogai