Man darė cp dėl to, kad svorio skirtumas buvo 600g,be to, A dvynė mažesnė, ir sutrikusia kraujotaka. Nerizikavo dėl jos pačios. Nes sako, kad gimdymas ir leliukams reikalauja labai labai daug energijos. Bijojau labai jei reikės gimdyt natūraliais takais🫣 bet aš išvis nieko nesakiau, nes visada pasitikiu medikais. Tad galų gale nusprendė cp. Bet ir vėl, aš turii panišką baimę operacinėms. Visada verkiu. Neptiki baisiai vaistų poveikis,po jų ilgai atsigavinėjau. Žinoma,po op.stengiausi labai lipti iš lovos, nes naktį leido nueit pažiūrėti savo princesių. Tad vis kėliausi,kad prajudėti. Nebuvo lengva,nes skausmas nemažas, bet kažkaip vedė emocijos ir pofik visi tie skausmai buvo. Bet juokas juokais, hemarojus man atsirado po cp🫣 klausiau klinikos,sako, kad retai, bet būna. Praėjo po geros savaitės kažkur gal. O pasekmes ir db jaučiu cp. Vis dar jautrus lb pilvas. Randas gražus,mažas. Bet jo srityje vis nemalonūs pojūčiai. Bet esam visos skirtingos ir patirtys skirtingos. Kūnai mūsų skirtingi. Skausmo barjerai taip pat. Viskas taip individualu. Aš prieš gimdymą galvojau apie save savo emocijas, ko bijau ko ne. O proceso metu tik apie vaikus. Nes negalėjau nei matyt jų,tik per inkubatoriau langelį, nei pajaust ant krūtinės, dėl ko iki pat šiol skauda širdį 🌿🫣 ir žinoma,nežinau kaip būčiau jautusi jei būtų buvę ne cp. Gal lengviau,o gal sunkiau. Nieks db nežino😅
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai
- Straipsniai apie vaikus