Paslapčiukas parašė:
Labas, siunčiu lentelę. Jei viskas gerai vaikučiams tai dažniausiai išleidžia 37, 38 sav.
Labai labai aciu!!!!
Paslapčiukas parašė:
Labas, siunčiu lentelę. Jei viskas gerai vaikučiams tai dažniausiai išleidžia 37, 38 sav.
Labai labai aciu!!!!
jurrgaa parašė:
Sveikos, situacija tokia, kad laukiam identisku dvynukiu. Gydytoja sake, kad ilgiau nei 36 sav identisku dvyniu nesiot neleidzia. Kiek laiko tokiu atveju ligoninej …
Sveiki. Aš turiu identiškas mergytes
Jeigu viskas gerai, leidžia nešioti ir kiek ilgiau. Tarkim, aš išnešiojau 37+2. Būčiau, tikriausiai, dar ilgiau išnešiojus. Bet nebeleido, nes buvo suplanuota operacija. Ir nors mergytės gimė mažo svorio (viena svėrė vos 2 kg), vistiek buvo laikomos, kaip išnešiotos. Ligononėje laikė 5 dienas
Čia Kauno klinikose.
Indraja0611 parašė:
Sveiki. Aš turiu identiškas mergytesJeigu viskas gerai, leidžia nešioti ir kiek ilgiau. Tarkim, aš išnešiojau 37+2. Būčiau, tikriausiai, dar ilgiau išnešiojus. …
As lankausi Santariskese, man ganetinai kategoriskai pasake del gimdymo 36 sav, nors nestumas iki siol sklandus, bet sake per daug riziku. Jusu atsakymas mane nuramino, kita savaite lankysiuos pas kita gydytoja santariskese, gal leis ilgiau panesioti, nes baisu, kad mano mergytes irgi nedidelio svorio kol kas
lucka parašė:
Merginos, o kada galima eiti nėštumo ir gimdymo atostogų su dvynukais?Sakau, gal anksčiau galima išeiti?Nebūtina laukti 7 mėn.?
30 sav. isleidzia, kaip ir visas.Ner jokių išimčių
Katu parašė:
O kaip su ismokom? Gal kitaip skaiciuojasi nei su vienu vaiku?![]()
Gali eiti du žmonės į vaiko priežiūros atostogas
2022.05.23 09:17/09:18 Planinio CP metu gimė mano princesės. 35+4 dienos. 2236g ir 1720g. Abi po 44cm❤️❤️ Mergytės ne su mumis, bet leidžia lankyti. Pačios valgo, pačios kvėpuoja. Gimus iškart abi verkė, nors viena šiek tiek tingėjo kvėpuoti. Mažytės mano mergytės, bet stiprios ❤️❤️
_Va_ parašė:
2022.05.23 09:17/09:18 Planinio CP metu gimė mano princesės. 35+4 dienos. 2236g ir 1720g. Abi po 44cm❤️❤️ Mergytės ne su mumis, bet leidžia lankyti. Pačios valgo, p…
Sveikinimai!! Aukit didutes🤍
_Va_ parašė:
2022.05.23 09:17/09:18 Planinio CP metu gimė mano princesės. 35+4 dienos. 2236g ir 1720g. Abi po 44cm❤️❤️ Mergytės ne su mumis, bet leidžia lankyti. Pačios valgo, p…
Sveikinimai!
Gal galiu paklausti, kodėl toks ankstus CP terminas buvo? Identiški vaikučiai?
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai