Milora1111 parašė:
Klaipėdoje niekur neturi vietoje 🙈
Jūs kinderplanet buvot? Gal minėjo ar Kaune yra vietoj?😊
Milora1111 parašė:
Klaipėdoje niekur neturi vietoje 🙈
Aquarele parašė:
Kaune ir Vilniuje turi.
Vyšniukytė parašė:
Sveikos. Kadangi mano mažosios jau išaugo gultukus tai sakau paraųysiu į šią grupę. Gal norėsite pirkti. Taigi.. parduodu babybjorn (gray) gultukus su dviem skirtin…
Galit įmest foto 😉
Ausrele178 parašė:
Esu aukšta ir kuda, taip pilvukas po drabužiais visai nesimato, nors nuo šitos 13savaites, kaip pavalgau ypač jau tikrai apvalėjuniekas iš šono nera nieko pasteb…
Supratau. O kaip sveikatytė? Ar jau žinote kas pilvuke gyvena?
Vyšniukytė parašė:
Sveikos. Kadangi mano mažosios jau išaugo gultukus tai sakau paraųysiu į šią grupę. Gal norėsite pirkti. Taigi.. parduodu babybjorn (gray) gultukus su dviem skirtin…
Už kiek parduodat ?
daugiavaikemama2022 parašė:
Sveikos, šiandien buvau pas gydytoja ir sužinojau, kad mano pilvuke gyvena mergytė ir berniukas! Dar klausimėlis: nuo kelintos savaitės planuojate išeiti į atostoga…
Kaip faina, poryte! Sveikinu! I dekreta niekas neisleidzia istatymiskai anksciau nei 30 sav, as darbe turejau 2 savaites dar atostogu tai pries dekreta jas paemiau, man jau buvo sunku gana dirbti
Ggg1 parašė:
Kaip faina, poryte! Sveikinu! I dekreta niekas neisleidzia istatymiskai anksciau nei 30 sav, as darbe turejau 2 savaites dar atostogu tai pries dekreta jas paemiau…
Ačiū labai
daugiavaikemama2022 parašė:
Gal galite patarti iš kur pirkti vežimėlį dvynukams?
Mes pirkome bugaboo donkey 2 twin deveta, pas tokia moteri kuri perpardavineja juos
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai