Morkele parašė:
As naudoju takazoles arbata, o uzgina+kraujazole Ginekol tabletese, bet kazkur skaiciau, kad uzgina geriau pasisavina arbatos pavidalu, o ne tabletemis, tai misliju…
Nesu gerusi tokių tablečių ar jos žolinės grynai?
Morkele parašė:
As naudoju takazoles arbata, o uzgina+kraujazole Ginekol tabletese, bet kazkur skaiciau, kad uzgina geriau pasisavina arbatos pavidalu, o ne tabletemis, tai misliju…
agna09 parašė:
Ne visiskai zolines, va sudetis (1 tabletėje): lipnumą reguliuojančios medžiagos mikrokristalinė celiulozė ir silicio dioksidas, vienašalės ortilijos (Orthilia secunda) žolės milteliai 90 mg, vienašalės ortilijos (Orthilia secunda) lapų sausasis ekstraktas 30 mg, paprastosios kraujažolės (Arhillea millefolium) lapų sausasis ekstraktas 20 mg, kalcio stearatas, tirštiklis hidroksipropilmetilceliulozė, vanduo, dažikliai E171, E104 ir E142, polietilenglikolis.
Pirkau jas cia www.efarma.lt/lt/maisto-papildas-ginekol-40tabl-evalar
Merginos, ar kuri bandete gydytis endometrioze homeopatiniais vaistais?
Cia kitoje temuteje viena mergina (neserganti endo) sake vaiksto pas ginekologe Asta Valyte (Kaunas), ji specializuojasi ir homeopatijoje, sake labai sutvarko hormonus (endo juk irgi liecia hormonus), ir butent visokiais homeopatiniais vaistais ir papildais. Idomu, ar prie endo galima pasiekti geru rezultatu
Ir dar labai idomu pasidare - tos, kurios turite 3-4 stadijos endometrioze ir pasigimdete vaikus. Ar gimdete pacios? Jei taip, ar neteko skatinti? Kazkur skaiciau, kad prie endo nevyksta gimdymo veikla. Su pirmu vaiku pries 13 metu man vos vos isskatino ir pagimdziau pati, o su antru pries 2 metus net su didziulem skatinanciuju dozemis nevyko jokia gimdymo veikla ir dare ekstrini cezari. Idomu kaip kitoms?
Į homeopatiją netikiu. Jei čia nemaišoma su fitoterapija. Kad vanduo turi atmintį? C'mon. Ne tam fiziką studijavau, kad galėtų smegenis praplauti tokiais briedais.
Gimdžiau pati. Ir gan lengvai
Vandenys nubėgo patys (bet darė membranų atskyrimą, jau buvo terminas, o sakė kaklelis visai uždaras), po dienos šokinėjau ant gimnastinio kamuolio. Ir prisišokinėjau
Bet kaklelis daugiau nesivėrė, tai leido skatinamuosius. Bet pagimdžiau pati. Net ir su epidūru užteko 40min laiko stūmimui
Morkele parašė:
Cia kitoje temuteje viena mergina (neserganti endo) sake vaiksto pas ginekologe As…
Neteko girdėti, kad endometriozė kažkaip susijusi su hormonais. Bent mano atveju visis tirti hormonai yra geri. Gal painiojate endokrinologines problemas (jos forume trumpinamos endo), ir endometriozę, kurios endo nevadiname čia
Austeja_ parašė:
Neteko girdėti, kad endometriozė kažkaip susijusi su hormonais. Bent mano atveju visis tirti hormonai yra geri. Gal painiojate endokrinologines problemas (jos forum…
Ne ne, nepainioju
Kiek skaiciau, viena is endometriozes priezasciu yra hormonų sutrikimai. Hormonas estrogenas turi didelę įtaką endometriozės vystymuisi. Zodziu, sergant endo, reiketu mazinti estrogenu lygi: sportuoti, vengti alkoholio, kofeino, ir t.t.
Morkele parašė:
Kaip suprantu, endometriozes skausmai labai priklauso nuo endo rusies ir stadijos. Pirmose stadijose retai kada skauda, ar as klystu? Nors man 3 stadija, bet man ne…
ar apie mėnesinių skausmus kalbate? man 1 stadija, o mėnesinės nežmoniškai skausmingos..
Morkele parašė:
Cia kitoje temuteje viena mergina (neserganti endo) sake vaiksto pas ginekologe As…
Atvykus į ligoninę užtrukau 5.5 val pagimdziau pati be skatinamųjų
Morkele parašė:
Ne ne, nepainiojuKiek skaiciau, viena is endometriozes priezasciu yra hormonų sutrikimai. Hormonas estrogenas turi didelę įtaką endometriozės vystymuisi. Zodziu…
Būtent, padidėjęs estrogenų kiekis lemia endometriozę. O estrogenas gi hormonas
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai