Mary.S parašė:
Masė standartinė (bulvės ir druska), o į vidų dedu kepintus pievagrybius su svogūnais![]()
Turėtų būti skanu
Tik jei sutruksta cepas, tada jau be įdaro lieki
Mary.S parašė:
Masė standartinė (bulvės ir druska), o į vidų dedu kepintus pievagrybius su svogūnais![]()
Turėtų būti skanu
Tik jei sutruksta cepas, tada jau be įdaro lieki
Lūšiukė parašė:
Turėtų būti skanuTik jei sutruksta cepas, tada jau be įdaro lieki
![]()
Tai kad nesutrūksta. Aš visad iš žalių bulvių tik darau, bet nesutrūkinėja
O skonis tai dieviškas. Visai familijai irgi gaminau (tie mėsėdžiai), tai liko labai patenkinti. Valgoma, vadinasi
Mary.S parašė:
Tai kad nesutrūksta. Aš visad iš žalių bulvių tik darau, bet nesutrūkinėjaO skonis tai dieviškas. Visai familijai irgi gaminau (tie mėsėdžiai), tai liko lab…
Kad valgoma tai tikrai, tik as daugiau darau durniukus su padažu tai ir kaskas panašaus gaunasi
Mary.S parašė:
Labai tau dekinga tu mano galvosuki ridienos pietu isprendei
Anemun parašė:
Labai tau dekinga tu mano galvosuki ridienos pietu isprendei![]()
Nėr už ką
Mary.S parašė:
As taip ir maniau
Labai super as irgi taip darysiu.
Mary.S parašė:
Tai kad nesutrūksta. Aš visad iš žalių bulvių tik darau, bet nesutrūkinėjaO skonis tai dieviškas. Visai familijai irgi gaminau (tie mėsėdžiai), tai liko lab…
O tai blyn ???? Kaip Dar imanoma daryt be zaliu bulviu nes as tai Tik taip darau
Šventoji trejybė parašė:
O tai blyn ???? Kaip Dar imanoma daryt be zaliu bulviu nes as tai Tik taip darau
Kitos daro ir su virtom bulvėm. Deda į žalių bulvių masę virtas trintas bulves (taip atrodo).
Mary.S parašė:
Kitos daro ir su virtom bulvėm. Deda į žalių bulvių masę virtas trintas bulves (taip atrodo).
nu jasna
Šventoji trejybė parašė:
Nieko nuostabaus as ir darau is zaliu bulviu
2 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai