To_the_Moon parašė:
Vaikus visokiais zodziais vadint jo, aukstas lygis 😁😁
Nu bet ten prikolai buvo, tai nesiskaito gi
užsirideno savo šūdų kamuolėlį vabalas sau ant galvos
To_the_Moon parašė:
Nu bet ten prikolai buvo, tai nesiskaito gi
užsirideno savo šūdų kamuolėlį vabalas sau ant galvos
To_the_Moon parašė:
Ne aš pradėjau tik atsakiau moterim taip kaip jos man ir jau iš kart tapo kriminalas,reik galvoti ką kalbi jei nenori sulaukti atsako.
Šilo_uoga parašė:
Nu bet ten prikolai buvo, tai nesiskaito giužsirideno savo šūdų kamuolėlį vabalas sau ant galvos
Jo jo užsiridenau jau po to kai kitos apie mano būsima vaiką gražiai atsiliepė,sakau kaip kalba taip atsakau,ką tikisi jog iš mano vaiko pyzdavosis,o aš jų vaikų neliesiu?Ne iš manęs lai puzdavojasi man negaila nes neidomi jų nuomuone,bet jei jau leidžiasi į asmeniškumus ir užkabina mano būsima vaiką tai lai nesitiki jog aš neatsikirsiu atgal.
Vabaliukas09 parašė:
Jo jo užsiridenau jau po to kai kitos apie mano būsima vaiką gražiai atsiliepė,sakau kaip kalba taip atsakau,ką tikisi jog iš mano vaiko pyzdavosis,o aš jų vaikų ne…
Tai kad tu pati savo vaiką užkabinai su savo "labai juokingais prikolais" kaip neauginsi lepunėlės ir pan. Ir neigiamo dėmesio sulaukei tu, dėl savo mąstymo, o ne tavo vaikas
gal jau nebeieškok čia sau pateisinimų, nekaip atrodai nesvarbu ar tu ten "erzinai", ar tiesą sakei, abiem atvejais baisiau nei baisu
Šilo_uoga parašė:
Tai kad tu pati savo vaiką užkabinai su savo "labai juokingais prikolais" kaip neauginsi lepunėlės ir pan. Ir neigiamo dėmesio sulaukei tu, dėl savo mąstymo, o ne t…
Jinai nesupranta grynai kas jai sakoma,paskaito viena žodi,isimena ir varo. Kiek pamenu pati pradejo viska,tada matosi kad nesigavo,pradejo sakyt kad trolina,o dabar kad kitos pradejo ir nuomone nerupi mūsų. C'mon kokiai kvailai reikia buti kad nesuprastum jog sukasi iš padeties. Žodžiu jai toli gražu suprast ka mes sakom,nes tuoj vel isikabins viena žodi ir varys ta pati per ta pati kaip mes vaikais nesirupinam ir eitume geriau i kiema
Vabaliukas09 parašė:
Nors vieno patarimo paklausei urbut ir pati supratai jog reik savo vaikam dėmesio skirti ne tik td nesąmones rašyti![]()
Katyte, supermamos speja visur!
skirmantukas parašė:
Jinai nesupranta grynai kas jai sakoma,paskaito viena žodi,isimena ir varo. Kiek pamenu pati pradejo viska,tada matosi kad nesigavo,pradejo sakyt kad trolina,o daba…
Eikit jus teisuolės gyvenimo nejuokine manęs😂esu pastebėjusi tendencija kuo labiau mamos giriasi kokios jos yra nuostabios tuo baisesnė realybė yra,ir labai pyksta jei kas pasako jog vaikų auginimas nėra visas gyvenimas nes kaip gali būti kai jom tai jų aukseliai yra gyvenimo prasmė😂
dolzenka parašė:
Katyte, supermamos speja visur!![]()
Taip taip matau,kaip spėja vaikai sau mamos sau,ar nenusibosta savo tobulame gyvenime vaidinti,nes iš šalies tai matosi kas prie ko😂Gyvenimas ištisas melas ir bandymas parodyti kokia nuostabi mama esi nors vaikai numesti ir sėdi td😂😂😂
Šilo_uoga parašė:
Tai kad tu pati savo vaiką užkabinai su savo "labai juokingais prikolais" kaip neauginsi lepunėlės ir pan. Ir neigiamo dėmesio sulaukei tu, dėl savo mąstymo, o ne t…
Tai aišku baisu juk jūsų tobula pasauly su savo pasakymais sugrioviau,kaip čia kažkokia gali sakyti jog augins savo vaiką kitaip negu likusios vargo pelės?
Vabaliukas09 parašė:
Taip taip matau,kaip spėja vaikai sau mamos sau,ar nenusibosta savo tobulame gyvenime vaidinti,nes iš šalies tai matosi kas prie ko😂Gyvenimas ištisas melas ir bandy…
Jo, kedute pasistaciau ir sedziu td
nuliudinsiu, mano vaikai ne tik tobula mama turi, bet ir tobula teti, tiesiog super seima
gali drasiai klausti patarimu kaip tobulai gyventi ir buti mama, mano hobis paklydusius i tiesos kelia atvesti
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai