Evighet parašė:
Negaliu, dukra mano be kojinių augo 🤣😂 meluoti negražu 😂🤣
Mano antroji savaite laiko su kojinem prabuvo. Didesniu pirkt nenorejau,o,tas kurias turejo išaugo
nu didčkis vaikas tai ko noret,vilnones kojines nesitampo,o galetu
Evighet parašė:
Negaliu, dukra mano be kojinių augo 🤣😂 meluoti negražu 😂🤣
Mano antroji savaite laiko su kojinem prabuvo. Didesniu pirkt nenorejau,o,tas kurias turejo išaugo
nu didčkis vaikas tai ko noret,vilnones kojines nesitampo,o galetu
Ne kapotis atėjau tik skaičiau ir negalėjau patikėti jog moteris ginčijasi dėl vilnonių kojinių😂😂😂O be to žiūriu pasirodau diskusijoje ir visos vėl atgija iš savo kapų duobės😂Nes kiek matau kol kas aš viena čia tik trumpa komentarą parašiusi atgyvinu mirusia tema,negi be manęs neturit ką veikti?Galvojau jau duosiu poilsį nuo savęs kuriam laikui,neerzinsiu gal apsiramins moterys,bet kur tau laukiate manęs čia,deja nuvylsiu,o gal ir pradžiuginsiu einu toliau užsiimti smagesne veikla ir jumis paliksiu pešiotis tarpusavį,bet be manęs jus ne labai ką čia turite veikti😂😂😂Laukiate diena iš dienos kol ir vėl įkrisiu į temą,deja ne ši kartą,pailsėkite dar😂😂😂
Vabaliukas09 parašė:
Ne kapotis atėjau tik skaičiau ir negalėjau patikėti jog moteris ginčijasi dėl vilnonių kojinių😂😂😂O be to žiūriu pasirodau diskusijoje ir visos vėl atgija iš savo k…
Negi supratai jog nepamiršom, dėl ko pabėgai? Tai vel sprunki?
aureja12 parašė:
Aš tai laukiu kini-varpos, jai dar geriau išeina![]()
Kas jį tokia?
Evighet parašė:
Kas jį tokia?![]()
Talentingas žmogus, puikiai atskleidžia "nenuspėjamas" vabalo manieras
Vabaliukas09 parašė:
O pagaliau radai lietuvių kalbos abėcėlės likusias raides? Aš jau galvojau jog tu jos taip ir neišmokai mokykloje😂 Sveikinu! Taip palengva išmokysiu ne tik, jog lie…
Vabaliuk, žiūrėk
čia tavo citata. Ir viena narė uždavė tau klausimą:
Nonita03 parašė:
Galima paklausti, kiek raidžių turi lietuviška abėcėlė? Jūs teigiate, kad daugiau negu 32. Kokios tos, kurios į tas 32 neįeina? Dėkoju![]()
Gal galėtum atsakyti?
Evighet parašė:
Kas jį tokia?![]()
Aš
Užblūdyjau čia kažkuriam puslapyje.
SweetDream parašė:
AšUžblūdyjau čia kažkuriam puslapyje.
😂🤣😂🤣
6 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai