Vabaliukas09 parašė:
aš viena čia tik trumpa komentarą parašiusi atgyvinu mirusia tema,negi be manęs neturit ką veikti?
Tai jeigu pešiotumėmes, tai būtų ką veikti 🤷♀️ Logika 3000
Vabaliukas09 parašė:
aš viena čia tik trumpa komentarą parašiusi atgyvinu mirusia tema,negi be manęs neturit ką veikti?
Tai jeigu pešiotumėmes, tai būtų ką veikti 🤷♀️ Logika 3000
SweetDream parašė:
Vabaliuk, žiūrėkčia tavo citata. Ir viena narė uždavė tau klausimą:
Gal "uo" ta pamestoji abėcėlės raidė?
SweetDream parašė:
Ji pripažįsta kai pamato suklydus, pati sakė. Bet ji niekada neklysta. Nu tik kartais apanka, kai galvą smėlin sukiša. Todėl niekad neišgirsim atsakymo į tokius klausimus
Šilo_uoga parašė:
Gal "uo" ta pamestoji abėcėlės raidė?![]()
SweetDream parašė:
Tex įtraukti į mistikos sritį šį klausimą.. O taip tikėjausi išsamaus išaiškinimo
aureja12 parašė:
Ji pripažįsta kai pamato suklydus, pati sakė. Bet ji niekada neklysta. Nu tik kartais apanka, kai galvą smėlin sukiša. Todėl niekad neišgirsim atsakymo į tokius kla…
Kai ji suklysta,dingsta keliom dienom.
skirmantukas parašė:
Kai ji suklysta,dingsta keliom dienom.![]()
Dabar pamatys, kad nepamiršom, tai vėl dings
Bianka parašė:
Dabar pamatys, kad nepamiršom, tai vėl dings![]()
![]()
![]()
Ir sakys,ai aš turiu ką veikt be forumo,jus čia be manęs negalit
skirmantukas parašė:
Ir sakys,ai aš turiu ką veikt be forumo,jus čia be manęs negalit![]()
skirmantukas parašė:
Ir sakys,ai aš turiu ką veikt be forumo,jus čia be manęs negalit![]()
Kartojates,neidomu sugalvokote kažką naujo,nors su jūsų protu tai misija imposible😂😂😂😂ir jus čia galite nemėginti prisišaukti mane į temą aš nesiginčysiu neturi laiko damos jums,Lauksiu kol jum pasidarys nuobodu mane užkabinti,nes kol
kas vis dar be manęs nevyksta čia joks veiksmas,o jus iš nuobodulio žiūriu bandote imtis visokių gudrybių jog isitraukčiau į pokalbį.Man jau pabodo.Aš palauksiu kol susirasite kitą asmenį iš kurio galėsite kiek tinkamos išsikalinėti,o aš į šitas kvailių lenktynes nebeisitrauksiu😂😂😂
1 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai