Januare parašė:
Nuskambėjo kaip šventvagystė.
Tiem kas tiki tai gal ir nuskambėjo,o aš kai netikiu tai man normalus pasakymas jog Dievo nėra nes ištikrųjų jo nėra,o tai tik pasakos mulkinti žmones.
Januare parašė:
Nuskambėjo kaip šventvagystė.
Tiem kas tiki tai gal ir nuskambėjo,o aš kai netikiu tai man normalus pasakymas jog Dievo nėra nes ištikrųjų jo nėra,o tai tik pasakos mulkinti žmones.
Lūšiukė parašė:
O bukume tu mielas![]()
9 mėn rašo jog skiepija,bet kiek žinau tai nėra vakcina įtraukta į kalendorių.

atsiprasau madam. Bet kaip matau nepakomentavo kodel gamintojas nurodo, jog skiepai nėra ištirti ar jie saugus. Labiausiai juokina vabaliuko logika ir komentarai, kad mes skaitom neaisku ką ir faktus iškraipom. Viską paėmiau iš gamintojo oficialaus puslapio, bet skiepijancios mamos ta informacija ignoruoja. Tegul ;) jus savo vaikus nuodijat ir sėkmės toliau 👌🏼 Kai atras skiepus nuo slogos irgi suleiskit nes vėliau gali vsrug į sinusita komplikuotis.
Pridedu vėl info apie meningokoko skiepa 👌🏼
changeling parašė:
Mažai tikėtina, kad dviems skiepytiems vaikams toje pačioje darželio grupėje imunitetas nesusidarys skiepyjant pagal kalendorių, bet tokioje neįtikėtinoje situacijo…
Jus pirma pagimdykit, o tada snekekit 🤦♀️
changeling parašė:
Antivaxxeriai, kaip ir bet kokių kitų konspiracijos teorijų šalininkai, šventai tiki, kad visiems be galo rūpi apnuodyti jų vaikus, atimti sveikatą ir pinigus, įvai…
O kelnių nenumausit?! 😱
Boružėlytė parašė:
Bet tamstai tikrai problemos su atmintimi. Juk sakiau, kad mano vaikai skiepyti. Lygiai taip pat buvom išsiaiškinę, kad visuotinis kūdikių ir vaikų skiepijimas yra …
Jus ir vėl meluojate jog buvome išsiaiškinę ne nebuvome jus tik galvojote jog man išsiaiškinsite kas yra priešingai tam ką sako PSO/WHO
Vabaliukas09 parašė:
Jus ir vėl meluojate jog buvome išsiaiškinę ne nebuvome jus tik galvojote jog man išsiaiškinsite kas yra priešingai tam ką sako PSO/WHO
Ką, pasak Jūsų, dar melavau, kodėl "vėl"?
22 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai