prieblan parašė:
Išvis mielosios šitą grupę kuria sekate, aš sukūriau. Tai jei jus mane laikote neadekvačia, nenormalia ir visokia kitokia, prašau pasieškokite kitos grupės, o šita …
Omg
užsidek © ant temos dar
prieblan parašė:
Išvis mielosios šitą grupę kuria sekate, aš sukūriau. Tai jei jus mane laikote neadekvačia, nenormalia ir visokia kitokia, prašau pasieškokite kitos grupės, o šita …
Omg
užsidek © ant temos dar
Šilo_uoga parašė:
Omgužsidek © ant temos dar
![]()
Susikurk pati ir dėkis ką tik nori. 😘
prieblan parašė:
Susikurk pati ir dėkis ką tik nori. 😘
Aš neturiu problemų su bendravimu
Šilo_uoga parašė:
Aš neturiu problemų su bendravimu![]()
O aš ir neklausiau ar turi ;)
prieblan parašė:
O aš ir neklausiau ar turi ;)
Nusiimk karūna, o tai smegenys nedirba ☺️
prieblan parašė:
Bevertiškai čia kažką rašytis, totalus laiko švaistymas. Gražaus vakaro 😘
Na bjaurybės čia netoleruojamos deja 🤭
prieblan parašė:
Bevertiškai čia kažką rašytis, totalus laiko švaistymas. Gražaus vakaro 😘
O tu totali bjaurybe.
Raganele13 parašė:
Nenusikratykit nuo to siurpo tik, man panasiai baisu skaityt fanatiskas klejones, kai zmones nepriima kai kuriu mokslu gristu faktu, kad ir tokio, jog ankstyvi nest…
Deja ankstyvieji nėštumai DAŽNIAUSIAI nutrūksta dėl progesterono trūkumo (dažniausiai jo trūkumą išduoda pilvo maudimas ir tepliojimas, kraujavimas). Ir jūsų nuostabai vaisiai genetiskai ne sužaloti, tad jeigu jums nesuvokiama forumų mamų žinios, tai neskite savo primityvia galvelę is čia, nes jūs juk ir be gydytojo apžiūros žinote kai vaisius turi genetinių sutrikimu🙄 jus džiaukitės, kad jums nebuvo negimdinio, nes belaukiant galėjot ir kojas pakratyti. Sėkmės jums!
Gane parašė:
Merginos, kiek laiko trūko operacija? Ar greitai atsigavote ir po kiek laiko išleido namo?
Namo išleido jau kitą dieną, greitai atsigavau gan
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai