Vabaliukas09 parašė:
O dangtį nepaprasčiau vežiotis 😂😂😂
Kartais pagalvoji prieš pasakydama ar nesigauna?
Vabaliukas09 parašė:
B.I.T.Ė. parašė:
Tai žinoma nes juoką kelia puoduko vežiojomas ar mokinimas daryti specialiai į puoduką jog kelionėse butų lengviau tai ir klausiu o ne lengviau dangtį vestis ant tuoleto o kad TAU butų aiškiau nes matau jog sunku suprasti pasakysiu VAIKIŠKĄ TUOLETO DANGTĮ😂😂😂😂
Evighet parašė:
Na mano vaikas išviso neverkė iki 3 mėnesių, ir viską suspedavau ir tvarka būdavo, ir išskalbta ir maistas pagamintas ir aš pailsėjus ir vaikas laimingas bei nelepi…
Na pvz maniškis nuo 3 sav nebemiegojo dieną po 12 val, tai tikrai buvo ką veikti, o ir naktį keldavosi 3+n kartų. Ir man tai nebuvo problema. Viskas įmanoma ir su vaiku ant rankų pasidaryti ar nešioklėje. Dantukai tik vėliau daug dygti pradėjo, tada jau ir aš sužinojau ką reiškia naktimis verkiantis vaikas, bet ir tai rasdavom greitai nuraminimo būdą. Daug teko visko išgyventi mum.
Vabaliukas09 parašė:
Ar mokinimas atlikti reikalus tuolete yra vaiko dresūra ?Tai tada sorry aš tokiu mamų kaip jau nesuprantu nes jus turbut savo vaikų net neauklėjat nes jum ir tai dr…
Prie ko čia wc? Yra ir daugiau visko kai vaikai dresuojami. Tai gali pradėti baisėtis, nes mano vaikas buvo žindomas iki kol pats atsisakė, kas jai buvo virš 3 m. Ir vaikas auklėjimas, o ne dresuojamas. Be to jis nemuštruojamas. Mes turim savo sistemą, kuri jam tinka. Hiperiukams nepritaikysi dresūros ir muštravimo. Visų pirmą reikia nepamiršti, kad jis "kitoks" vaikas.
Vabaliukas09 parašė:
Tai žinoma nes juoką kelia puoduko vežiojomas ar mokinimas daryti specialiai į puoduką jog kelionėse butų lengviau tai ir klausiu o ne lengviau dangtį vestis ant tu…
Bandau įsivaizduoti kaip mama laiko dangtį, kai wc nėra
Tai vaikas tiesiog "vidury miesto ir atlieka savo reikalus pievoje"
fenix parašė:
Kai humoro jausmą dalino, tai jūs stovėjote eilėje prie gėdos? Užjaučiu...
Jeigu cia jusu humoras, tai reiskia stovejau tikrai pries jus
galadriel parašė:
Na pvz maniškis nuo 3 sav nebemiegojo dieną po 12 val, tai tikrai buvo ką veikti, o ir naktį keldavosi 3+n kartų. Ir man tai nebuvo problema. Viskas įmanoma ir su v…
😂😂😂😂 na matau jus vis dar turite problemu su teksto suvokimu pakartosiu argi sunku pakartoti gal iš kokio 25 daeis iki smegenų jei jų pas tave yra😂😂😂rašiau jog nakčiai ir į ilgesniais keliones pamersą teks ir ilgesni laiką dėti bet diena ir namie ne,be to o ir moteris puodukus nešiojasi kai vaikas mieste be pamerso buna ?Blet logika tai kai pas vaiką pas tave😂😂😂😂
Šilo_uoga parašė:
Nu ir netingejot jūs čia šito moralo surašytjeigu jūs skaitot ir priimat viską už gryną pinigą, ir dar kažkokius neigiamus jausmus patiriat, tai siūlau tiesiog …
Ai greit zinokit susirase, kas galvoj.
Vabaliukas09 parašė:
😂😂😂😂 na matau jus vis dar turite problemu su teksto suvokimu pakartosiu argi sunku pakartoti gal iš kokio 25 daeis iki smegenų jei jų pas tave yra😂😂😂rašiau jog nakč…
Su teksto suvokimu aš problemų neturiu, ne tai kaip tu.
galadriel parašė:
Su teksto suvokimu aš problemų neturiu, ne tai kaip tu.
Tai,kad turi jau nekarta ta demonstravai😂😂😂😂ir ši karta net perskaičius tekstą klausimo taip ir nepamatei😂😂😂😂
Vabaliukas09 parašė:
Ir jį dėt ant.. automobilio kapoto? Ar duobę iškast kurnors?
1 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai