Milė Kamilė parašė:
Šiap iš bėdos vaikas gali ir mišinuko atsigerti . O jei mamai kas rimčiau tai vaikas nurims nuo bado ? Na nepavalgis kelias val ir kai negaus pieno pavalgys ir miši…
Bet būna, kad tiesiog nevalgo. Nu ir ką daryti? Klyks, rėks, bet nevalgys. Man buvę, kad palikau 7-8mėn sūnų namie, o mane išvežė į ligoninę. Ne su svetimais liko, bet vaikas absoliučiai visko atsisakė. Lb neramiai laukė manęs. Gerai, kad medikai supratingi ir greit mane apžiūrėjo, suderino vaistus galimus maitinimui ir kuo skubiau išleido namo. Tikrai, nuoširdžiai nebūčiau galėjusi likti ligoninėj, vaikui didelė trauma būtų likus. O lt daug dar tokių medikų, kur mamos išvejamos iš kabineto atliekant procedūras, vaikas gali klykti ir joms pofik. Tai neturi būti priimtina. Ir tikrai nevisada medikai daro kaip turi daryti. Kartą sūnui darė kardiogramą, mane išvijo už durų. Vaikas klykė nesavu balsu. Taip ivarė baimės, kad dar kol gulėjom kartu ligoninėj jis krūptelėdavo vien per langą pamatęs, bet kokį mediką. Spėkit kokios buvo išvados tokios kardiogramos? Vaiko gydytoja pamačius išvadas pasiuntė pas normalią medikę. Ji tik atsivertus, iškart paklausė. Tai ką stipriai klykė? 🤯 nuo to karto kiekvienoj procedūroj dalyvauju aš, vaikų nepalieka svetimoms. O db laimei, gyvenu šalyje, kur mama visur dalyvauja kartu.