2015.02.01 18:59 (prieš 11 m.)
Vinsieriukas parašė:
Ne nu tai aš suprantu - jūs ir tik jūs sprendžiate kaip motinos turi maitinti savo vaikus. Ne gana to dar sprendžiate, kurios moterys vertos būti motinomis, o kurio…
Matot, kai jautiesi teisingai pasielgęs, nereikia įsižeidinėti
O dėl psichologo tai čia užsiplieskėt be reikalo. Kas ten jus įžeidė? Kad yra žmonės, kurie padeda tvarkytis su baimėmis ar nepagrįstais įsitikinimais? Jei pati būčiau panašiai kada nors jautusis, nė nemirktelėjusi tiesiu taikymu būčiau lėkusi pas psichologą. Ar čia gėda turi būti?
ir nuo kada problemos sprendimas, o ne bėgimas nuo jos yra laikomas blogu dalyku ar net įžeidimu? Panašu, kad pačiai su baimėm reiktų susitvarkyt
Aš? Aš nieko nesprendžiu. Kaip bebūtų keista, gamta nepriklauso niekam ir nepaklūsta niekam. Visais laikais ir visur kur tik taip išgyvendavo visų žinduolių palikuonys. Ir patinka jums tai ar ne, jūs irgi tai rūšiai priklausote. Tik iš didelio tingėjimo ir laaabai gerų pinigų mišiniai tapo tokie populiarūs, o vaikai liko antroje vietoje. Juk.mama gali bet kada bet kur išeiti, vaikas miega baisiai daug, gali palilt bet kam. Tiesiog rojus, o ne tėvystė. Nesakau, kad visos tokios. Tikrai ne. Bet faktas dėl to nesikeičia. Vaiko teisė yra gauti tik motinos pieną. Įsižeidinėkit, pykit, muškitės, jei palengvės, bet šito fakto niekada nepaneigsite. Taip pat, kaip ir mišinys niekada nepakeis ir neprilygs motinos pienui. Kadangi visi atsiradę ne iš mėgintuvėlių ir ne klonai, tai prieš dėsnius nepapūsit