Fyja parašė:
o as pradejus maitinti misiniu ne kiek nepasijutau savanaude, mano vaikas lygiai taip pat bendrauja su manim sypsosi yra linksma ir be galo mylima. pvz jei buciau n…
100% pritariu
Fyja parašė:
o as pradejus maitinti misiniu ne kiek nepasijutau savanaude, mano vaikas lygiai taip pat bendrauja su manim sypsosi yra linksma ir be galo mylima. pvz jei buciau n…
100% pritariu
Vinsieriukas parašė:
Nei aš plieskiuosi, nei ką, tiesioj juokinga skaityti, kai suaugęs žmogus tokias nesąmones rašo
Dar gi ir mano kažkokias pseudo baimes sugebate pastebėti - va…
Atsiprašau, kokias teises?
Mano vaikas visas savo teises turi ir visos jos gerbiamos bei toleruojamos. Jo niekaip neliečia mano požiūris į savanaudžius ir neprotingus žmones, nes matote, įgytos kultūros dėka to vaiko akivaizdoje nepropaguoju. Tad šioje vietoje labai labai pro šalį taikote
Apie jūsų išvardintas teises galima labai ilgai diskutuoti, nes daugumos nemaitinančių (jei vadovausimės jūsų argumentais) motinų vaikai tokias teises seniai praradę. Ir šioje vietoje aš nei kaltininkė, nei bendrininkė, nei dalyvė.
Peštukais vaikai užauga tik tada, kai tokį pavyzdį mato šeimoje ar kai yra auginami savanaudžių tėvų, tad dėl manojo galite nesijaudinti. Jam tai niekada negrės
Fyja parašė:
Grįšiu prie to paties, jog nuomonę apsišvietę žmonės argumentuoja rimtais faktais. Ne įsivaizdavimu ir tikrai ne pamąstymais
Mary.S parašė:
Grįšiu prie to paties, jog nuomonę apsišvietę žmonės argumentuoja rimtais faktais. Ne įsivaizdavimu ir tikrai ne pamąstymais![]()
Forumuose mamos susirenka ne faktų knygų rašyti, o būtent savo pamąstymais pasidalinti. Jeigu jums tai kliūna, čia jau yra jūsų pačios asmeninė problema. Jūsų postringavimų taip pat faktais pavadinti negalėčiau - daugiau absurdiški išvedžiojimai ir kitokios nuomonės įžeidinėjimas nei moksliškai pagrįsti faktai.
Juk niekas jūsų neverčia savo vaiko maitinti mišinuku, tai kame čia piktumas? Užslėptas nepasitenkinimas, kad kitos gali rinktis mišinį ar MP, o jūs neturėjot tokios galimybės ar kaip? Nes kito varianto tokiam giliam nepasitenkinimui tiesiog nesugalvoju.
Man nwt nrsuprantama kaip galimu is bet kokios temos padaryti toki sirsiu lizda. kam cia savo tiesas irodineti? kiekviena esam skirtinga ir kiekviena augina vaikus pacius nuostabiausius. man mano vaikas tobulas Jums Jusu tai nuostabu. Geriau papasakokit kaip Jus spejat viska. ir priimkit kitu patirti, gal pravers
Vinsieriukas parašė:
Forumuose mamos susirenka ne faktų knygų rašyti, o būtent savo pamąstymais pasidalinti. Jeigu jums tai kliūna, čia jau yra jūsų pačios asmeninė problema. Jūsų postr…
Ir kaskart tas pats išvedžiojimas
Net jeigu man mokėtų už mišinio davimą vaikui, aš jo neduočiau. Tai yra sintetika ir jokie bandymai tai pateisinti to niekada nepakeis. Kai taip, tai visos gudrios aiškinti apie parduotuvinių daržovių davimą vaikui. Chemija purkštos, nieko natūralaus. Bet jau kai mišiniu maitinti, tai staiga tyras gėris. Pačios sau prieštaraujat.
Iš kur toks nepasitenkinimas klausiate? O gi iš ten, kad niekaip negaliu suprasti, kaip galima sintetika pakeisti tai, kas natūralu ir kas vaikui geriausia. Va iš kur. Bet paskui tos pačios akis drasko ir aiškina, kad žino, kas vaikui geriausia. Tai kur tas žinojimas tada?
Breastmilk is Love parašė:
Labai smalsu - KOKIU tikslu? Kad saves 'nevarginti'?
as ne kiek nepavargdavau, tiesiog noris daugiau iseiti leisti pasidziaugti seneliams, o as manau kad ji pakankamai didele kad galetu pradeti gert misinuka. speju rasit vel prie ko prisikabini. cia mano pasirinkimas. as nezadejau maitinti jos iki metu ar dar ilgiau buvau apsisprendus pilnai maitinti MP pusmeti, nebutu gerus misinuka tikrai nebuciau kankinus vaika ir leidus jai rekti ir nedavus pavalgyt pas mamyte pradejo gert valio. o man labai patiko kaip mano vyras pasake maitina iki 3 m ir daugiau tos kurios neturi pinigu pirkt misinuka arba baisios naturales, as nei naturale nei vargse. Db bus prisikabinimas prie finansines puses
Fyja parašė:
as ne kiek nepavargdavau, tiesiog noris daugiau iseiti leisti pasidziaugti seneliams, o as manau kad ji pakankamai didele kad galetu pradeti gert misinuka. speju r…
Nei baisios natūralės, nei nepritekliuje gyvenančios. MP buvo ir bus vaikui vienintelis maistas. Jo poreikis tai gauti tol, kol jam reikia, irgi niekada nedings, nes kitokiais jie net ir negimsta. Tokia yra žmogaus prigimtis. Kaip galite tai suversti pinigų neturėjimui ar kažkokiam "baisiam natūralizmui"? Tiesa, tą pavadinimą jūs ir sugalvojote, nes nebeišmanote, kaip kitaip apibūdinti mamas, kurios neapsimeta žinančios, kas jų vaikams geriausia, o tiesiog vadovaujasi tuo, kas kiekvienam duota
Fyja parašė:
as ne kiek nepavargdavau, tiesiog noris daugiau iseiti leisti pasidziaugti seneliams, o as manau kad ji pakankamai didele kad galetu pradeti gert misinuka. speju r…
Ojėėėėj, tai jau dabar kaip gausit akmenų tai tik spėkit gaudyti
Mary.S parašė:
Nei baisios natūralės, nei nepritekliuje gyvenančios. MP buvo ir bus vaikui vienintelis maistas. Jo poreikis tai gauti tol, kol jam reikia, irgi niekada nedings, ne…
cia beviltiska tos kurios maitina MP prades aiskint kokios blogos tos kurios maitina misinuku , o kurios maitina misinuku kazkaip labiau linkusios gerbti kitu nuomuone. pabreziu kad nuo gimimo iki pusmecio maitinau pati. misinuka ivedziau po truputi ir tikrai nesuejus lygiai 6 men bam snd viskas maistas is mamos bages gersim is buteliuko.bet as niekaip nesuprantu nu sukurta tema kas kaip maitina, pasisako nuomuones ir jei kam kas neitinka reikia pult skalpuot. as ir maitinau MP ir misinuku. as jauciuosi gera mama ir mano vaikas yra laimingas. dar betruksta pasakyt kad vaikai gime po CP yra nenormalus o tokios mamos nevisavertes. butu isvis absurdas.
4 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai