asta100 parašė:
jau matei FB? nu bet judvi ir miegat![]()
Jei 10 val.atsikelia tai jau gerai, buna iki 11 parpiam
asta100 parašė:
jau matei FB? nu bet judvi ir miegat![]()
Jei 10 val.atsikelia tai jau gerai, buna iki 11 parpiam
ludicra parašė:
Jei 10 val.atsikelia tai jau gerai, buna iki 11 parpiam![]()
O tai kelinta miegot einat?
simjonk parašė:
O tai kelinta miegot einat?![]()
Kaip kada, 21 ar 21:30 jau miega
12 ir daugiau valandu nakties ismiega
ludicra parašė:
Kaip kada, 21 ar 21:30 jau miega12 ir daugiau valandu nakties ismiega
![]()
ot gera mergaite
asta100 parašė:
Jei mano bent 8 ismiegotu nepertraukiamai tai buciau sutinus nuo persimiegojimo![]()
asta100 parašė:
tai jau zinai kada mokykloj eglute? Tai diena veliau ar diena anksciau manau mum ner skirtumo. Aisku jei Vesta sirgs tau svenciu nenusimato![]()
jau issiaiskinau, jei data nepasikeis tai 10 d....sakyciauy per greitai
bet tai ir bus is ryto. o mes manau susitikima daytume bent jau po piet
tai svarbiaiusia kad mano lele nesirgtu tada jungiames
o i klp gal salia vetrunges vezei? as ten veziu pries 2 metus bet va nebeturiu net kontaktu o reikia taisyti, ten meistras geras buvo. siuvejos paprastus dalykus gali pakeist o man kazkas uztrigo ar nuluzo viduj ir daba siuva tik atbulai, i prieki nebeina tad ir meistro rimto reikia.
valentina26 parašė:
jau issiaiskinau, jei data nepasikeis tai 10 d....sakyciauy per greitaibet tai ir bus is ryto. o mes manau susitikima daytume bent jau po piet
tai svarbiaius…
as veziau silutes pl bet cia i darba zmogui,kur gyvena nezinau. Ryt jau varau is ryto pasiimt sake siuva,ziuresim kiek ilgai
nu gaila velai jau o tai buciau tavo pagriebus nuvezus tik atsiimt jau butum pati. Bet daba jau nebus kada besiblaskyt man. Nebent turi galimybe is ryto iki 10 val atvezt iki manes. As tau duociau jo nr pasisneketum kas jai yra ir pasakytum kad pristatysiu. Mes kokia puse 11 isvaziuojam.
Pramogaut mes bent galim nuo kokiu 16 val tikrai. Kuo anksciau pradesim tuo anksciau baigsim
arba ilgiau pasibusim
ludicra parašė:
Siuvijeles, ar nenorit man suknes pasiut![]()
man suknes nesigauna,tik kelnes ir tai 86 dydzio. O iki tol kol dar kas normalaus gausis praeis daug praktikavimosi menesiu.
Tai pasisakykit kada kitos jau gali eit, tada ir derinsim kelinta val ir diena.
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai