Pimpam1 parašė:
Sveikos, nežinau ar buvo kalbėta apie tai, bet ar endokrinologė gali skirti insuliną dėl dažnų 5,1-5,2 rodiklių? 5,3 nebūna niekada, tik jau porą savaičių dažni rib…
Šiaip ne. Nebent yra echoskopiškai kažkas leliukui matoma dėl GD.
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįPimpam1 parašė:
Sveikos, nežinau ar buvo kalbėta apie tai, bet ar endokrinologė gali skirti insuliną dėl dažnų 5,1-5,2 rodiklių? 5,3 nebūna niekada, tik jau porą savaičių dažni rib…
Šiaip ne. Nebent yra echoskopiškai kažkas leliukui matoma dėl GD.
Pimpam1 parašė:
Pagal echoskopijas leliukui viskas gerai, dydis ir apimtys atitinka, vizitas pas endokrinologę 29dieną , tai jau suku galvą ką gi čia man pasakys dėl tokių skaičiuk…
5,1-5,2 yra dar norma, tai neturėtų nieko sakyti. Jei būtų 5,3-5,4. Tada jau kabinėtūsi. ;)
Pipirelis parašė:
Na štai ir aš su savo GD. Santarose antakius tik pakilnojo dėl diagnozės. 😬😅 vaikas atitinka visas normas. Šian endokrinologė skambint turi. Paklaust kaip tie 4 mat…
Kaip aš Jus suprantu.. 🤣
Spalvotuke parašė:
5,1-5,2 yra dar norma, tai neturėtų nieko sakyti. Jei būtų 5,3-5,4. Tada jau kabinėtūsi. ;)
Man rytiniai būna 4.8-5.2 ir po valgių visada neviršija normų nei po 1 val, nei po 2 val. Bet aš su dieta, be insulino ir man gine tikrina kiekvieną kartą knygute kokie rodikliai, tai vakar net pasidžiauge kad taip gerai tvarkausi ir su rodikliais ir su svoriu, leliui viskas gerai 32+6 vakar 1.9 kg sakė viskas gerai
Aš katik iš Santarų. Ir ką baigėsi visokie gazdinimai, paleido ramiai taip ir toliau iki galo būti. Dabar jau 34sav ir 1d. Svoris 2078g. Tai į mazasnę pusę, diabeto požymiu nematė. Insulino nereikia nes rytiniai 4.3-5.2 nei vieno pakilimo nėra. Nes šiandiena ryte, atsikėlus su stresu ir nemiegotos nakties nes jaudinausi cukrus buvo 4.6 😊
Truputi apsidžiaugiau su Jumis, bet tikiuosi kad bent vienai mano žinutės suteiks pasitikėjimo savimi kad mes galim viską ❤️
V J J parašė:
Aš katik iš Santarų. Ir ką baigėsi visokie gazdinimai, paleido ramiai taip ir toliau iki galo būti. Dabar jau 34sav ir 1d. Svoris 2078g. Tai į mazasnę pusę, diabeto…
Drąsiai reikia džiaugtis tiek mažomis, tiek didelėmis pergalėmis. Vis tiek geriausiai dabar tik mes viena kitą suprantam šitoj cukraus kelionėje 🥳😃
Mėtameškinija parašė:
Drąsiai reikia džiaugtis tiek mažomis, tiek didelėmis pergalėmis. Vis tiek geriausiai dabar tik mes viena kitą suprantam šitoj cukraus kelionėje 🥳😃
Tikrai taip, buvo sunku čia rašiau, dabar esu labai laiminga vėl čia rašau.
Ir linkiu visom svarbiause džiaugtis mažylių, pasidomėti apie problemas kurios iškyla, bet svarbiausiai nepanikuoti o viską priimti kaip yra. Ir kuo daugiau ramybės ❤️❤️❤️❤️
Ačiū visoms už palikimą kai jo tikrai reikėjo. Ačiū už proto ikrėtimą kai jo taip pat reikėjo. Jus nuostabios ❤️
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai