2025.01.06 12:29 (prieš 1 m.)
Laurytex parašė:
Na as nezinau, kai eme bado tai buvo virs normos , bet tada buvo netikslingai atliktas tyrimas , as ji pati pakartojau ir buvo norma. Tada atliko gliukoze ir visi s…
Man buvo 5.17 ir iš karto gavau GD ir tai buvo nuo 10 sav. Geriau gliukozę iš karto ir nieko blogo, bet GD turėjau jau kaip diagnozę visą nėštumą, turėjau matuotis kiekvieną rytą ir kartą po 2 val. Kažkuri valgymą. Tai pirma man nuo streso rytiniai kilo labai, aišku žiūrėjau ką valgau, kas man kelia, bet išėjus atostogų viskas susitvarkė rytiniai geri buvo, ir po valgio ir į nėštumo pabaigą kai kitos sako kaip tik pradeda kilti, o man kaip tik mažėjo cukrus. Mano kukulis ir buvo į mažąją pusę, net buvo prigasdine kad sulėtėjo augimas siuntė į klinikas, atsimenu negavau talono, tada jau registravausi privačiai ir pasakė kad viskas gerai, kad bus į mažąją pusę, po to po kurio laiko dar ir į MVK siuntė ug daryti, irgi nieko nerado, gimėm išnešioti bet tik 2.915 kg, bet buvo viskas gerai ir po to normaliai per 1 mėn 1.4 kg priaugom. Tai manau nereikia gasciotis, gal tiesiog bus mažesnis. O šiandien kaip tik po gimdymo jau vėl atlikau gliukozės tyrimą tai labai laukiu rezultatų tikiuosi nieko nebus ir galėsiu ramiai toliau gyventi.
Ps. Bet gal ir į naudą kitą kart pagalvoju tas GD,nes priaugau tik du kg ir nekimsau saldumynų per nėštumą 😁