Zojyte parašė:
Tikrai darykitės hcg ir prg. kaip kita narė rašė, jei testas rodo, rodys ir kraujo tyrimas.
Testas melagis pasitaike. Kraujas nerodo nieko. O gal per anksti pasidariau. Ov buvo 8 diena.
Kada daryti nėštumo testą, kad rezultatas būtų patikimas? Jei mėnesinės vėluoja dėl nėštumo, testas greičiausiai bus teigiamas. Skaityti
visą straipsnįZojyte parašė:
Tikrai darykitės hcg ir prg. kaip kita narė rašė, jei testas rodo, rodys ir kraujo tyrimas.
Testas melagis pasitaike. Kraujas nerodo nieko. O gal per anksti pasidariau. Ov buvo 8 diena.
Viltis18 parašė:
Man OV buvo 9-10 dieną, aš dar net testo nedariau, manau skubate per daug. Palaukit mm dienos ar bent 1-2 d prieš.
Zojyte parašė:
Man OV buvo 9-10 dieną, aš dar net testo nedariau, manau skubate per daug. Palaukit mm dienos ar bent 1-2 d prieš.
Ačiū. Bandysiu jei neateis mm direna daryti. Taip noretusi, kad neateitu.
Zojyte parašė:
Kada jums mm turi buti? Labai tikiuosi, kad pagausim savo zirniukus 🥰
Adelaina parašė:
Šiandien 6-a diena po fet.Atlikau jautrų nėštumo testą iš ryto,nors nurodyta kad galima atlikti bet kuriuo paros metu. Deja, nieko. Ar jau nuleist rankas? Žinau,kad…
Paprotinkit mane kas yra "fet"? 🤔
RobertaSs parašė:
Paprotinkit mane kas yra "fet"? 🤔
Sveiki, fet anglų kalba- frozen embrion transfer, kas išvertus į lietuvių kalbą reiškia užšaldyto embriono perkėlimas moteriai į gimdą, kada yra taikomas pagalbinis apvaisinimas.
Viltis18 parašė:
Kuris čia testas melagis?
vysnyte parašė:
Kuris čia testas melagis?
Is gandro labs.
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai