<c parašė:
Kokius daiktus dėjotes vaziuojant i gimdymo namus? Žinauk, kad internete yra pilna informacijos, bet gal tiek visko daug neprireikia.
As pagimdziau penktadieni 17 val,pirmadieni ryte paleido.
<c parašė:
Kokius daiktus dėjotes vaziuojant i gimdymo namus? Žinauk, kad internete yra pilna informacijos, bet gal tiek visko daug neprireikia.
As pagimdziau penktadieni 17 val,pirmadieni ryte paleido.
aTiDeee parašė:
as taip pat pagimdziau penktadieni tai pirmadieni paleido namo.kudikiui dejau apsirengimui i namus,kojines vilnojes,kepuryte,pampiai.sau:chalatas,naktiniai,kojines,tapkes,iklotai.prausimosi reikmenys ir ranksluostis.
eglelle parašė:
sveikos mamytes.ar jus savo vaikucius keldavote ar kelete nakti kad sysiu padarytu?nes manoji nakti padaro,nes pratinu be pampio miegoti nakti
Naktiniu pampiu mes atsisakem 2 metu kazkur,pirmas naktis keliau kad sisiot,bet paskui ji verkt pradejo nesisiodavo,tai iki siol nekeliu ir nakti ismiega sausa,avariju nebuvo,pries einant miegot pasisiojam ir ismiega iki ryto.
Mano dukryte be pampio jau diena ir nakti du menesiai. Tai nuo 1,8men pampiu nebenaudojam visiskai. Speceliai nekeliu nakti, bet jei girdziu kad vartosi lovytej tai pasodinu, padaro i puoduka. O jei ramiai ismiega nepabudus, tada atsikelia sausa,ir tada jau iskart sedam ant puodo.
Pradzioj bandziau kelti,tai kas is to pasodinimo,jei sedi ir miega 0 ant puoduko, vistiek uzspaudus laiko ir nedaro,norint kad padarytu reikdavo grynai isbudint.
na pas mus beda su pampiais.dabar jau pradejom draugauti be pampio.aisku mano klaida kad numojau ranka del puodo reikalu.vakare padaro i puoda,bet ir nakti padaro.skaiciau kad nepataria zadinti nakti vaikuciu kad reikaliuka atliktu.bet mano sese zadindavo sunu savo.paskui priprato ir pats vaikas nakti verkdavo kad noredavo sysiu.
as saviski keldavau, nes priesingu atveju visada slapia lova budavo (su retom isimtim). Dabar jau persilauzia ir pats keliasi, jei uzsimano, buna ismiega be bedu. Kartais tik keliuosi pati pasodint, jei girdziu, kad daug vartosi, zirzia, bet per daug saldus miegas ir negali atsikelt
Laba, mes vasara 3 sav. buvom ten.
Kambariai ne apartamentai... galima norint eiti i mokamas, ten sąlygos kur kas geresnės
Personalas rūpestingas, tik apturėjau konfliktą su ergoterapeute tokia jaunute
o daugiau viskas gerai. Tik man nepatiko, kad tu nežinai kas šalia gyvena. Nes mano dukra bijodavo koridorium pereiti kur su proto negalėm būdavo vaikai, nes jie gązdindavosi specialiai. Man pačiai yra buvę, kad specialiai mane pastūmė ir apsipyliau verdančia kava. Nuo to karto karštą vandenuką parsinešdavau su termosiuku į palatą.
Reikia viską savo turėti. Nuo puoduko, plaukų džiovintuvo, hermetinių indelių, termosiukų... Duoda tik lovas ir patalynę. Yra virtuvėlė, mikrobangų krosnelė, šaldytuvas.
Šeip nuobodoka ten, bet buvo vasaros laikas, tai daug laiko praleisdavom pleže
illiuke parašė:
Laba, mes vasara 3 sav. buvom ten.
Kambariai ne apartamentai... galima norint eiti i mokamas, ten sąlygos kur kas ger…
Net nezinau ka daryti. Mes vaziuojam su bronchine astma. Dar nei akrto nebuvom saantorijoj, tai net nzn kaip pavyks susitarti su mazaja, kad bisur dalyvautu. O uzimtumas didelis, ar faug laisvo laiko?
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai