pajurio mergaite parašė:
Tas ir smagiausia, kad nemokami![]()
Beje, gali kartu su vyru eiti :bigwink:…
dar klausimelis de tu kursu, ar verta eiti, ka ten pasakoja? beje gal nr gali duoti kur butent pasiskambinti del registracijos?
Liepojos g. 43, korpusas „Aušra“, Klaipėdapajurio mergaite parašė:
Tas ir smagiausia, kad nemokami![]()
Beje, gali kartu su vyru eiti :bigwink:…
dar klausimelis de tu kursu, ar verta eiti, ka ten pasakoja? beje gal nr gali duoti kur butent pasiskambinti del registracijos?
Shinshila84 parašė:
Sveika. Man atrodo Rauba tokiuose dalykose nedalyvauja. Nzn vakar gimdziau pas andriejj litvina ( atrodo tokia pavarde). Nzn siaip fainas gydytojas bet kad beveik …
Aš dukart gimdžiau su Raubos pagalba
Ir paskutinį kart prieš 6 savaites! Tariausi iš anksto, nors gavosi taip kad jo darbo metu gimdžiau. Na man taip gavosi, kad pirmadienį su juo susiskambinusi (ir per nėštumą papildomai važinėjaus pas jį) atsiguliau į pataloginį, o po naktį įvykusio preaklamsijos priepuolio antradienį skatino nieko nebelaukiant. Taigi po tokios nakties nebebuvo klausimo ar reikia gydytojo, plius dar ir akušerę pasiėmiau
Pravertė abu, negaila nė vieno išleisto lito.
egliuz parašė:
Aš dukart gimdžiau su Raubos pagalbaIr paskutinį kart prieš 6 savaites! Tariausi iš anksto, nors gavosi taip kad jo darbo metu gimdžiau. Na man taip gavosi, kad …
Na as tikiu kad negaila. Tik siaip galvojau kad nepriimineja jis gimdymu... siaip istikruju as likau maloniai nustebinta GN visu personalu... tik va po gimdyviniam mane truputi biesina su savo misinukais
o siaip galima sakyti kad visas personalas
jolitukas88 parašė:
Labas diena,norejau paklausti ar yra galimybe (KG
N) vandenyja? Tai yra vonioja :)…
per saremius but galesi, jei bus laisva, o gimdyt nieks neleis vonioj.
Torri parašė:
per saremius but galesi, jei bus laisva, o gimdyt nieks neleis vonioj.
o kodel neleidzia? neturi persionalo apmokyto
rama1005 parašė:
o kodel neleidzia? neturi persionalo apmokyto![]()
lietuvoj ir pozu nelabai duoda pasirinkt, tik poroj ligoniniu gal leis patogiau paciai gimdyt. klp visos gimdo lovoj.
jolitukas88 parašė:
Tai koks cia gimdymas vandenyja tada :(((
o tai kas jums sake, kad lietuvoj galima gimdyt vandenyje?
Torri parašė:
o tai kas jums sake, kad lietuvoj galima gimdyt vandenyje?
Tai nebent savo vonioje galima
Bet aš už saugesnį gimdymą gimdymo namuose.
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai