IngaB. parašė:
Mes gavom 3 miegamuju namuka, nuomos mokam 160 svaru menesiui .Nuomavomes is agenturos mokejom 400 menesiui . Tai skirtumas tikrai nemazas![]()
Oho kaip pigiai mokat
IngaB. parašė:
Mes gavom 3 miegamuju namuka, nuomos mokam 160 svaru menesiui .Nuomavomes is agenturos mokejom 400 menesiui . Tai skirtumas tikrai nemazas![]()
Oho kaip pigiai mokat
Lūšiukė parašė:
Oho kaip pigiai mokat![]()
Pilna namo nuoma yra 76 svarai savaitukei, bet mokam 40 nes benefitai kita dali sumoka
IngaB. parašė:
Pilna namo nuoma yra 76 svarai savaitukei, bet mokam 40 nes benefitai kita dali sumoka
Ai va kaip, nes galvoju, kad vos ne už dyką gyvenat
Lūšiukė parašė:
Ai va kaip, nes galvoju, kad vos ne už dyką gyvenat![]()
Ne ne, biskiuka mokam
Lūšiukė parašė:
Tai kelis metus atgyvenes taip iseina už dyką namą gali gauti![]()
Na ne uz dyka Bet pusiau.mano draugiai konsulas 50%pigiau pardave.konsulinis tikrai labai apsimoka
Veziuke parašė:
Iskaiciuoja nuoma, moketa per ta laika.
Tikrai iskaicioja jai tai yra konsulinis bustas.Juk jis ir dodamas ne Bet kam o tam kam jo labai reikia
oksana288 parašė:
Na ne uz dyka Bet pusiau.mano draugiai konsulas 50%pigiau pardave.konsulinis tikrai labai apsimoka
Tai jei duoda nuolaida 40-50 %, plius dar isminusuoja nuoma, tai praktiškai už dyką gali jį gauti
juk ne visi namai po 100-200tukstanciu kainuoja
oksana288 parašė:
Tikrai iskaicioja jai tai yra konsulinis bustas.Juk jis ir dodamas ne Bet kam o tam kam jo labai reikia
Pas mane lb mieste lengvai dalina, nereikia nei verkt, nei akių draskyti, tuolabiau nešt laiškų, kad esi benamis
Lūšiukė parašė:
Pas mane lb mieste lengvai dalina, nereikia nei verkt, nei akių draskyti, tuolabiau nešt laiškų, kad esi benamis![]()
Pas mus buta ir labai lengva gauti , tik uzpildem prasyma ir is karto siule buta
bet va su namais ir dar 3 miegamuju tai jau ilgiau uztrunka, ner daug tokiu laisvu. Reik palaukti ir priminti vis apie save
IngaB. parašė:
Pas mus buta ir labai lengva gauti , tik uzpildem prasyma ir is karto siule butabet va su namais ir dar 3 miegamuju tai jau ilgiau uztrunka, ner daug tokiu laisv…
Pas mus kaip tik lengviau trijų miegamuju gauti, nei poros
kas savaitę gaudavau bidinti iš maždaug 12 namų ir poros miegamuju tik kokie 2-3 būdavo, visi kiti trijų
butu isvis jaučiu jie nedaug turi
juose trumpai gyvena, kol randa namą
priešais vienam bute kokius 7kart keičias nuomininkai per metus, tai sakyčiau greit duoda namus, nes ilgiau remontuoja, nei gyvena žmonės
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai