Saulės pūkas parašė:
Kas ieškot lininių krikšto drabužėlių, žvilgtelkit čia ;) Man čia labai gražios sunkutės mergaitėmsAš savo bernužėliui kostiumuką esu nusižiūrėjus. Tik dar r…
Kur zvilgtelti?
Saulės pūkas parašė:
Kas ieškot lininių krikšto drabužėlių, žvilgtelkit čia ;) Man čia labai gražios sunkutės mergaitėmsAš savo bernužėliui kostiumuką esu nusižiūrėjus. Tik dar r…
Kur zvilgtelti?
aguta parašė:
Kur zvilgtelti?![]()
Ups, užmiršau nuorodą...
Va, https://www.facebook.com/pages/Lininiai-krik%C5%A1to-r%C5%ABbeliai-vaikams/243530122373435
Julia_2 parašė:
sveikos musu kvietimai jau padaryti ir isdalinti![]()
labai mieli kvietimai
rugegelele parašė:
Ar niekas nebesiruosiakaip ramu cia??? Sakykit kur LT nusipirkti balionu su uzrasais MANO KRIKSTYNOS (esu ne LT todel klausiu)Noriu kad namiskiai nupirktu…
kuriam mieste? tarkim Klaipedoj Bige, ar akropolyje balionu saly
Vita Klaipeda parašė:
kuriam mieste? tarkim Klaipedoj Bige, ar akropolyje balionu saly
Aciu,ojj cia musiskiai mazuose miesteliuose,nevaziuos jau i Akropoli del balionu
Aciu labai tau,gal dar atsiras zinanciu,Maximose kokiose nebuna??
rugegelele parašė:
Aciu,ojj cia musiskiai mazuose miesteliuose,nevaziuos jau i Akropoli del balionuAciu labai tau,gal dar atsiras zinanciu,Maximose kokiose nebuna??
as bent nemaciau maximoj, bet juk gali su kokia drauge sutart kad nupirktu ir atsiustu
as toki balioniuka pirkau 
Vita Klaipeda parašė:
as bent nemaciau maximoj, bet juk gali su kokia drauge sutart kad nupirktu ir atsiustuas toki balioniuka pirkau
Super,as tokiu ir noriu..neturiu draugiu nei Klaipedoj nei Vilniui,nebera laiko,siuntinukas jau issiustas,nebent drauge dar ras ka nors ir pasiims su savim atskraidins
9 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai