sirsulyte parašė:
Kas ten per korteles salia krikstuko?
Jus gal apie tas "Kuom uzaugusi bus"-dareme suveremas,laikrastukai-lankstinukai, ir palinkejimu knygele, viduje gales prie palinkejimo foto iklijuoti.
sirsulyte parašė:
Kas ten per korteles salia krikstuko?
Jus gal apie tas "Kuom uzaugusi bus"-dareme suveremas,laikrastukai-lankstinukai, ir palinkejimu knygele, viduje gales prie palinkejimo foto iklijuoti.
As ir nemadinga, bet nedarysime saldainiu popieriuku, ant sampes etikeciu, nei dovaneliu nedovanosime, sakiau veliau padarysiu foto ir mociutem ,kriksto tevam padovanosiu.
Krikstynas darome dideles, ir su vedanciaja,muzikantais,nakvyne.
Ir man nelabai norejosi net laikrastuku dideliu,pagalvojau kur juos veliau sveciai des, ismes su mano dukrytes foto,o toki lankstinuka gal pasides prie visu albumu.
Vedanciosios prasiau kad apdovanojimus po zaidimu, organizuotu kazka suvalgancio, isgerencio(saldainiai, sultys, kramtoma guma).
Dvyliktai valandai gintaro dulkes i ugni,su palinkejimu.Maciau uz kg 8eur,sake labai efektingai :)),
na va tik kad sveiki butumem Dievo prasau
O mes busim visai nemadingi, nes darome labai menka svente. Ceremonija baznycioje ir 2-3 val pasisedejimas prie pietu stalo kavineje. Neisizeiskite ir nesupykite, bet niekaip nesuprantu kam krikstynoms reikalingi vedejai, animatoriai ir siaip dideli baliai. Bet cia tik mano nuomone. Man krikstynos yra apeigos, po kuriu vaikutis tampa tam tikros religijos ispazineju.
edvarde parašė:
Na va Merginos po trupuka viskas i pabaiga, tik sau suknutes dar neturiu,laukiu kol vyras grys ir isleis mane jos nusipirkti.
Kiek mokėjote uz albumą ? Ar greit padaro?
Barsukai parašė:
O mes busim visai nemadingi, nes darome labai menka svente. Ceremonija baznycioje ir 2-3 val pasisedejimas prie pietu stalo kavineje. Neisizeiskite ir nesupykite, b…
Mes ir taip darom
Barsukai parašė:
O mes busim visai nemadingi, nes darome labai menka svente. Ceremonija baznycioje ir 2-3 val pasisedejimas prie pietu stalo kavineje. Neisizeiskite ir nesupykite, b…
Zinau kad sulauksiu neigiamu komentaru,Kazkodel su vyru nutareme pasidaryti svente, daug tu jubilieju ir man va 40met liepa, daug progu, manasis visad isvykes, tiesiog susirinkti visiems draugams.Krikstynos pagrindas baznycia, kiemeli fotosesija,zaidimai,uzkandziai,o veliau i sodyba.
.O vedanciaja kodel pasikvietem,nes nenorejome kriksto tevams uzkrauti ,ir pati nemanau kad galeciau kokius zaidimus pravesti su dukryte ant ranku.
Tikrai nemanau viens kitam trukdytu.Taip nutarem ir tiek.Baznycioje tikrai vyks krikstynu apeigos
edvarde parašė:
Zinau kad sulauksiu neigiamu komentaru,Kazkodel su vyru nutareme pasidaryti svente, daug tu jubilieju ir man va 40met liepa, daug progu, manasis visad isvykes, ties…
Beto mamytes as senamadiska, man 40met, ir va toki stebukla turime, reik normaliai atsvesti :))
aurelikiii parašė:
Kiek mokėjote uz albumą ? Ar greit padaro?
Tik 18eur Palinkejimu knygele labai dailiai padaryta viskas, greitai labai savaitele ir viska turejom,viska labai derino, visus atspalvius viska,super dziaugiuosi
Barsukai parašė:
Cia kiekvienos seimos reikalas
vestuves dariausi tik seika, todel krikstunas noriu daryti su visais draugais ir seimos nariais
bus apie 15 vaiku ir 50 suaugusiu. Tai ka tiems vaikams veikti? Tiesiog vienas kita gaudyti?
ir patiems linksmiau bus
del vedejo tai ji ves mano pazystama kuriai atsilyginsime
kas kaip nori tas taip svencia
visas savo svajones ketinu ispildyti organizuodama sias krikstynas
o ir krikstateviai turi savk noru, jie norejo fleitininkes, o as sutikau
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai