roje parašė:
atsiprasau, bet pas jus turbut ir vaisiu sveciams nebus... nes juk zmones suvalge, paskui ........ (?!)
Nereikia saipytis is kitu negrazu... pagal jus ir valgyt nebus ne tik kad vaisiu... ot tai forumas
roje parašė:
atsiprasau, bet pas jus turbut ir vaisiu sveciams nebus... nes juk zmones suvalge, paskui ........ (?!)
Nereikia saipytis is kitu negrazu... pagal jus ir valgyt nebus ne tik kad vaisiu... ot tai forumas
pilote parašė:
O kokiose parduotuvese ziuresite? Nes as kiek radau, tai grazesni siuvami. Parduotuvese neuzmaciau![]()
As ziurejau vaikiskose kotrynoj ir babycity dar tos naujos kolekcijos labai fainos, dar nepirkau tik nusizejau, bet dar pasidarysiu naujose vasaros kolekcijose. Man ir nepatinka tie siuti nes jie man vienodi irvdar visi juos siuva, savo berniukui pirksiu kelnytes ir marskinukus, o bitutes uzsakysiu abiem vienodas su teciu dar jei rasiu su liemene tai bus tobula.
roje parašė:
o ka planuojat tuomet veikti po ceremonijos ir fotosesijos? Nes jei jokiu, profesiju spejimo, jokiu linkejimu, jokiu zaidimu... Tai valgot ir ... ?![]()
![]()
Nekibkit prie kitu... jei neturit ka gero parasyt tai nerasykit
ferfela parašė:
Oho kiek jums viskas atseis skaiciavot?
Zinoma kad skaiciavom
Gintaryteea parašė:
Sveikos! Gal kas uzsakinejote siuvinetus ranksluoscius kriksto tevams? Gal zinote kur pigiau uzsakyti?☺
As uzsakinejau, radau per feisbuka moterį vadinasi siuvinėjimo paslaugos. Labai gražius padare vieno kaina 10€ Dydis 50x100.
aurelikiii parašė:
As uzsakinejau, radau per feisbuka moterį vadinasi siuvinėjimo paslaugos. Labai gražius padare vieno kaina 10€ Dydis 50x100.
Aciu
Na va Merginos po trupuka viskas i pabaiga, tik sau suknutes dar neturiu,laukiu kol vyras grys ir isleis mane jos nusipirkti.
Imesiu trupuka foto ,kokiu auksiniu ranku yra moteryciu ka uzsiakiau

https://www.facebook.com/odetos.neriniai/?fref=ts
https://www.facebook.com/Norinda-design-1464973393769811/?fref=ts
edvarde parašė:
Na va Merginos po trupuka viskas i pabaiga, tik sau suknutes dar neturiu,laukiu kol vyras grys ir isleis mane jos nusipirkti.
Kas ten per korteles salia krikstuko?
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai