AgneHill parašė:
sveikutes visos! nu ka ir siandien nebloga dienikeas dabar prisikirtau kaip uz tevyne, sunku net judet
bet atsibus leliukas ir leksim is tu namu.yra dar enrika tokia ten, bet ji is pradziu veido valymus visokius dare, dabar lyg kazkas minejo,kad ir kerpa ji,bet bijau pameluot, nzn ar ji.o dar senai senai buvo pati savininke balticos lietuve (dabar jau pardave ir siuo metu ten nebedirba), tik man jos vardas uzstriges yra, tokia apvaloka gan, virs 30 metu mazdaug, bet ji tokia hmmmm.....labai leta budavo, jai svarbu papletkavot budavo, negu darba greiciau atlikt.viena karta man labai ziauriai pasake, kad man grifka netinka, sako oj baisu baisu kaip tave storina, tai aisku, kirpejos nuomone gerai, bet ji daznai ja kazkaip per grubiai isreiksdavo izeisdama zmogu.nu bet rupuze kaip tas vardas man jos uzstrigo,zodziu su kurdu gyvena ir turi berniuka jie , gal jus vietines ir zinot apie ka as kalbu
Na turbut man pas ta Enrika ir teko apsilankyti, kai dar laukiausi, man is tikro paliko ne koki ispudi ir antra karta nebenoreciau, tai todel ir klausineju gal kokia kita lietuve yra kirpeja. Man ten nuejus galiuku pasikirpti pirmas jos klausimas buvo ''o tu nebijai kirptis?'' na zodziu is pradziu nesupratau, sakau kodel? taigi sako kad nescia? prietarai? na as asmeniskai manau, kad kirpejai taip sakyti nederetu. Ir siaip nukirpo ji man tuos galiukus tragiskai, grizus namo daviau vyrui zirkles ir liepiau islyginti, nes net nemaciau, kad kreivai padare.Zodziu pas ja as tikrai pakliut nenoreciau. Del blakstienu priauginimo tai viena pazystama irgi lb iesko, kas cia ka daro, bet kiek zinau jai nesiseka surast, o va kas manikiurus, pedikiurus daro tai zinau, lietuve tokia, na man neteko dar pas ja apsilankyti, bet gal ir nieko visai.
as dabar prisikirtau kaip uz tevyne, sunku net judet
bet tai tu ir saunuole, dar turi jegu velai maista ruosti.
ramiai, graziai, romantiskai.