Pienės_pūkas parašė:
Sveikos. Noriu patarimo. Pirmas IVF prieš beveik 4m buvo sėkmingas. Turiu berniuką. Šaldymui neliko, nes labai sunkiai augo. Iki 5d išaugo tik 1. Tada mano amh buvo…
Nw, bandykite:)! Jeigu tikrai noro yra
Pienės_pūkas parašė:
Sveikos. Noriu patarimo. Pirmas IVF prieš beveik 4m buvo sėkmingas. Turiu berniuką. Šaldymui neliko, nes labai sunkiai augo. Iki 5d išaugo tik 1. Tada mano amh buvo…
Nw, bandykite:)! Jeigu tikrai noro yra
Pienės_pūkas parašė:
Bet keista kad jusu amh buvo 1.2 ir mazai ispunktavo ir nieko neliko saldymui. Nors pagal mane kai toks amh turetu daugaiu ispunktuoti.
Inanana parašė:
Bet keista kad jusu amh buvo 1.2 ir mazai ispunktavo ir nieko neliko saldymui. Nors pagal mane kai toks amh turetu daugaiu ispunktuoti.
AMH skaičius be FSH ir echoskopo nieko nereiškia. Twip pat yra pastebėta, jog AMH nėra stabilus rodiklis, o kintantis 😀
Nesulaukianti parašė:
AMH skaičius be FSH ir echoskopo nieko nereiškia. Twip pat yra pastebėta, jog AMH nėra stabilus rodiklis, o kintantis 😀
Tiesa sakot, nepagalvojau apie šitus rodiklius
Inanana parašė:
Galbut pries 4m ir laboratorija buvo dar kiek prastesne?🤔
FoxLady parašė:
Galbut pries 4m ir laboratorija buvo dar kiek prastesne?🤔
Išpunktavo nemažai tada. Kiaušidžių punkcijos metu buvo gauta 19 kiaušialąsčių. IVF metodu apsivaisino 14 kiaušialąsčių. Todėl irgi nuvylė, kad nieko neliko. Gal kokybė buvo prastesnė.
Dabar 6 apsivaisino.
FSH Folik.stimul.hormonas (U/l): 7,9 buvo.
Pienės_pūkas parašė:
Išpunktavo nemažai tada. Kiaušidžių punkcijos metu buvo gauta 19 kiaušialąsčių. IVF metodu apsivaisino 14 kiaušialąsčių. Todėl irgi nuvylė, kad nieko neliko. Gal ko…
O kiek išgyveno iki 3 d.? Ir ar spermos rodikliai geri? Nes jeigu iki 3 d. mažai užauga reikia detaliau tirti spermą.
Nesulaukianti parašė:
O kiek išgyveno iki 3 d.? Ir ar spermos rodikliai geri? Nes jeigu iki 3 d. mažai užauga reikia detaliau tirti spermą.
Praeitą kartą nepamenu, o dabar iš 6 4 sulaukė 3d. 2 buvo prastesnės kokybės, geriausios kokybės kėlė 3d, o kitus paliko augti. Vyro sperma pirmam IVF buvo prastesnės kokybės nei po 3m
Jums pasiseke, kad dar spejote i traukinu ir pavyko pastoti turint vos viena embriona
jeigu jau klausiate forume nuomones, pasakyciau taip: as daugiau nebesikamuociau ir nebesigadinciau likusio rezervo, nes rizikuojate ankstyva menopauze, kas sveikatos auginant du mazus vaikus nepriduos. Bet jeigu sirdyje labai norite turite nuojauta, kad sekantis ivf gali vel atnesti sekme- pirmyn. Manau moters intuicija cia daug reiskia. O skaiciai svyruoja, vos ne loterija, nes kiekvienas ciklas gali buti skirtingas, plius jeigu si karta amh parode tik 0,4 tai ne faktas, kad po keliu menesiu neparodytu 0,6. Man paciai jis labai skirtingai rode du kartus.
Tikroji3 parašė:
Jums pasiseke, kad dar spejote i traukinu ir pavyko pastoti turint vos viena embrionajeigu jau klausiate forume nuomones, pasakyciau taip: as daugiau nebesikamu…
Man 1ivf kėlė 2 trijų dienų ir vieną 5d, antram vieną 3d ir 1 5d. Tai ne vieną aš turiu. Blastuką nebent turite omenyje. Išpunktuota ir apvaisinta pas mane atitinkama 14 ir 6. Ir kimbo abu IVF. Tai čia pas mane labiau ne kiekybės, o kokybės klausimas, kurią reikia pagerinti. Visa kita dar gerai.
O sėkmės yra tiek, kiek jos įdedame.
Savo sveikatą, aišku, baisu pabloginti.
18 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai