eglezuzu parašė:
Kiek sav buvo, kai darė?
jau nemazai buvo 30 - 32sav gal.
eglezuzu parašė:
Kiek sav buvo, kai darė?
jau nemazai buvo 30 - 32sav gal.
eglezuzu parašė:
Man 17 sav ir Liaudanskaitė užtvirtintai pasakė, bet aš kažko suabejojau, nes ji jauna gyd tai galvoju lb drąsiai teigėkur kitos tik numykia.. Nors gal ir patai…
Man buvo tapati situacija tik anglijoj, jauna labai gyd buvo kuri 100% pasake mergyte bus,ir dar taip uzvele nesu nei karto suklydusi dar
bet mano nuojauta kuzdejo kad berniukas bus
paskui dar 2 kartus patvirtino kitos gyd cia jau lietuvoj, tai jau tvirtai tikejau kad mergyte
mergyte ir gime
o ka jums pasake mergyte ar berniukas?
eglezuzu parašė:
Man 17 sav ir Liaudanskaitė užtvirtintai pasakė, bet aš kažko suabejojau, nes ji jauna gyd tai galvoju lb drąsiai teigėkur kitos tik numykia.. Nors gal ir patai…
Apie Liaudanskaite girdejau geru atsiliepimu,sake nors jau jauna.,bet ismananti savo darba,paciai nestumo metu pas ja neteko lankytis,bet lankiausi dabar neseniai del kitu priezasciu tai likau patenkinta jos darbu
tai gal tikrai jums pasake teisingai
Sandritaaaa parašė:
Apie Liaudanskaite girdejau geru atsiliepimu,sake nors jau jauna.,bet ismananti savo darba,paciai nestumo metu pas ja neteko lankytis,bet lankiausi dabar neseniai d…
Na kol kas ir man ji atrodo gera, bet kol viskas man pačiai gerai kol nėra kokių komplikacijų tol ir yra gerai, gyd kompetencija pasireiškia, kai užklumpa ligos tad ir pasimato kaip sugeba dirbti
eglezuzu parašė:
Na kol kas ir man ji atrodo gera, bet kol viskas man pačiai gerai kol nėra kokių komplikacijų tol ir yra gerai, gyd kompetencija pasireiškia, kai užklumpa ligos tad…
Na taip, tas tiesa
bandykit dar pas kita gyd nueiti gal taip pat patvirtins,kad berniukas
eglezuzu parašė:
Man db pasakė berniukas, o tikėjaus, kad mergytė, nes identiška nėštumo pradžia, maisto potraukis ir t.t. Galvojau nieko nebereiks pirkt ir še tau![]()
siulau palaukti dar , kai bus daugiau sav eiti pas kita gyd kokia ir paziuret ka sakys
jei jau labai norisi suzinot lyti
ercola parašė:
siulau palaukti dar , kai bus daugiau sav eiti pas kita gyd kokia ir paziuret ka sakysjei jau labai norisi suzinot lyti
![]()
Tai palauksiu kito vizito ir bus daugiau savaičių jau, gerai ir berniukas
tiesiog taip parašiau po vakar vizito, kai viskas šviežia ir daug emocijų :)))
20 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai