Audra_juroj parašė:
Sveikos merginos. Norėtusi jūsų patarimo.
Mm vėluoja ~2 savaites, niekad neturėjau ciklo kaip laikrodukas, bet visad trukdav…
Man tas pats! Tik pas mane 50 cd, 42 dieną daryti hpt ir kraujas parodė neigiamus...
Audra_juroj parašė:
Mm vėluoja ~2 savaites, niekad neturėjau ciklo kaip laikrodukas, bet visad trukdav…
Man tas pats! Tik pas mane 50 cd, 42 dieną daryti hpt ir kraujas parodė neigiamus...
Audra_juroj parašė:
Jau zinok po 2 sav velavimo rodytu ir su vakariniu slapimu 2ryskias juosteles
manau reiktu apsilankyti pas ginekologe
geparde31 parašė:
Kiek žinau jau kraujas, tai turi visu 100% parodyti, jei neštumas yra. Tai gal dėl to pergyvent ir nereikėtų. Pati dabar jau pradedu atkasdinėt, kad matyt darbe patirtas stresas, suprastejus mityba ir kitokie faktoriai galejo visa tai lemti.
Audra_juroj parašė:
Kiek žinau jau kraujas, tai turi visu 100% parodyti, jei neštumas yra. Tai gal dėl to pergyvent ir nereikėtų. Pati dabar jau pradedu atkasdinėt, kad matyt darbe pat…
Tai va viskas logiškai sueina, jau jeigu skaičiuojant nuo paskutinių santykių seniausiai turėtų parodyti buvę 🤣 bet va visokios mintys lenda, kai pirmą kart tiek vėluoja mm. O galimybės pas ginekologę nuvykti dabar neturiu 😭
geparde31 parašė:
Ir jau nebežinau kur dėtis - krūtinę suskausta, nuo streso papykina... bet turiu įtarimą, kad dėl tų nervų + praeitą ciklą gerta ekstrinė man taip negerai suveikė..…
Jusu ekstrine jums dar be viena menesi darys itaka ciklui. Jums net neveluoja, jusu ciklas paprasciausiai sugriautas.
Ayta parašė:
Sis menuo kurioziskas, kvailioja mm, man irgi veuojasian jau 49cd,bet man speju del fizinio kruvio, lb sunkiai dirbau dvi sav, bet kita sav keliausiu pas gine, gal …
Kažkaip žiūriu ne aš čia viena vėluoju... 🤣 pervargom matyt, merginos
geparde31 parašė:
Kažkaip žiūriu ne aš čia viena vėluoju... 🤣 pervargom matyt, merginos
Gali but😂man atejo pagaliau paklydeles, bet savijauta ziauri, skauda net pykina, vistiek varysiu kita sav pas gine, ieskosim ko cia tas ciklas taip strigineja
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai