Ayta parašė:
Gali but😂man atejo pagaliau paklydeles, bet savijauta ziauri, skauda net pykina, vistiek varysiu kita sav pas gine, ieskosim ko cia tas ciklas taip strigineja
Bet va tik parašei, ir atsirado, stebuklai 🤣 tikėkimės viskas gerai bus 😌
Ayta parašė:
Gali but😂man atejo pagaliau paklydeles, bet savijauta ziauri, skauda net pykina, vistiek varysiu kita sav pas gine, ieskosim ko cia tas ciklas taip strigineja
geparde31 parašė:
Kita menesi eisiu atostogu, pailsesiu, tai tikrai bus gerai😊
geparde31 parašė:
Merginos, 52 diena, mm vis nėra, bet šiandien nesveikai pykina... patarkit, ar pasidaryt dar hpt?
O testą darėtes?
geparde31 parašė:
Man tas pats! Tik pas mane 50 cd, 42 dieną daryti hpt ir kraujas parodė neigiamus...
Tokia va pas mane ta istorija, praeituose puslapiuose aprašiau savo vargus... 🤣 nu negaliu atsikratyti minčių, kad kažkas negerai, ir viskas, o pas ginekologę negaliu dabar.
geparde31 parašė:
Merginos, 52 diena, mm vis nėra, bet šiandien nesveikai pykina... patarkit, ar pasidaryt dar hpt?
Hcg. Jei neramu, pasidarykit
paneleparren parašė:
Hcg. Jei neramu, pasidarykit
Dariausi praeitą savaitę, antradienį, <0.1. Nežinau, ar verta po tiek laiko darytis, nes santykių nebuvo nuo tada, kai mm turėjo prasidėti, ty prieš daugiau nei tris savaites
geparde31 parašė:
Dariausi praeitą savaitę, antradienį, <0.1. Nežinau, ar verta po tiek laiko darytis, nes santykių nebuvo nuo tada, kai mm turėjo prasidėti, ty prieš daugiau nei …
Kaip man paaiskino gine, kad toks ilgas uzsilaikymas nera normalu ir reik ieskoti kur beda, gali but hormonai, cistos, miomos ir pan., o kai menesines tiek veluoja mes keliam stresa organizmui ir gali but daugiau bedu, todel manau nelaukit ir eikit tirtis😊
geparde31 parašė:
Dariausi praeitą savaitę, antradienį, <0.1. Nežinau, ar verta po tiek laiko darytis, nes santykių nebuvo nuo tada, kai mm turėjo prasidėti, ty prieš daugiau nei …
Na, tada tikrai neverta. Stresas irgi gali išprovokuoti nebuvimą. Be abejo, geriausia būtų patekti pas gydytoją. Patirtis rodo, kad kartais jos atsiranda vos užsiregistravus
4 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai