erixa80 parašė:
patarkit kas nors, kokius siuliukus siai suknelei pirkti...?![]()
tavo vietoj pirkciau plonus, medvilninius ( idealu butu jeigu dar butu su silku) siulus. Ploni siulai graziau krenta....nezinau pagal numerius kokie siulai ploni....
erixa80 parašė:
patarkit kas nors, kokius siuliukus siai suknelei pirkti...?![]()
tavo vietoj pirkciau plonus, medvilninius ( idealu butu jeigu dar butu su silku) siulus. Ploni siulai graziau krenta....nezinau pagal numerius kokie siulai ploni....
.Jolanta parašė:
tavo vietoj pirkciau plonus, medvilninius ( idealu butu jeigu dar butu su silku) siulus. Ploni siulai graziau krenta....nezinau pagal numerius kokie siulai ploni...…
aciu, as irgi apie medvilninius galvojau..., na bet su silku tai isvis gera ideja
Rūtelėlė parašė:
O gal kuri turit minčių, kaip nerti tokias harem kelnytes? Iš dviejų dalių ar be siūlių..![]()
Aš nerčiau su siūlėm,-priekį ir užpakal atskirai, kad formą išgaut , jei ratu, kad nesigautų kaip maišas.
Iš plonyčių siūliukų... šiaip turbūt čia mezgimas labiau tinka, bet tema ne ta.
O ir išnert taip pat beveik viską galima.
erixa80 parašė:
na ji pas mane uzsigeide va tokios sukneles vasarai... tai va neapsisprendziu kokius siulus pirkt, o ir nezinau ar pavyks man ja nunert...bet nepabandzius …
Gal medvilnė, gal maišyta medvilnė su kuo nors, ir linas vasarai super tinka..
pasigirkite merginos ka siuo metu narpliojate?
ikelkite pradetu darbeliu foto, idomu matyti darbo eiga.
as kol nenusipirkau dar siulu dukters suknelei , tai is visokiu likuciu bandau nusinarplioti sau pleda...nz kas gausis, bet tikiuosi, kad kazkas idomaus
ikelsiu veliau foto
erixa80 parašė:
pasigirkite merginos ka siuo metu narpliojate?ikelkite pradetu darbeliu foto, idomu matyti darbo eiga.
![]()
as narplioju siuo metu megztuka mazei krikstynoms. Savaitgali jau atkeliaus siulai suknelei, tai baigus megztuka narliosiu suknute krikstui
.
Foto siuo metu neturiu, plius nera ka ikelti, nes kolkas tik nugara nunert baigiu. O megztuko ideja pasiskolinau is cia keltos foto

Judita.Zv parašė:
as narplioju siuo metu megztuka mazei krikstynoms. Savaitgali jau atkeliaus siulai suknelei, tai baigus megztuka narliosiu suknute krikstui.
labai dailus
erixa80 parašė:
labai dailus![]()
na ziuresiu kaip gausis man ji nunarplioti
.
Sariukė parašė:
Aš nerčiau su siūlėm,-priekį ir užpakal atskirai, kad formą išgaut , jei ratu, kad nesigautų kaip maišas.Iš plonyčių siūliukų... šiaip turbūt čia mezgimas lab…
O as ne, nerciau aplink, juk galima pakoreguoti ploti ties klubais, liemeniu....cia rastas ne toks, kad nert atskirai.....nezinau gal klystu, bet nerciau aplink
.Jolanta parašė:
O as ne, nerciau aplink, juk galima pakoreguoti ploti ties klubais, liemeniu....cia rastas ne toks, kad nert atskirai.....nezinau gal klystu, bet nerciau aplink
Galima visaip kaip kas moka, čia raštas mezgimo nuotraukoj, aš tik modelį norėjau parodyt. O megztas, beje, iš dviejų dalių
22 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai