Dainorita parašė:
Mes nesisaugojom po persileidimo.Tai va,lyg užkibo.Labai tikiuosi,kad nepabėgs🙏
Siunčiu milijoną palaikymo ir dar daugiau sėkmės, dabar viskas bus gerai! ❤
Nesivystantis nėštumas yra nėštumo patologija, kuomet vaisius nustoja vystytis ir žūsta gimdoje. Skaityti
visą straipsnįDainorita parašė:
Mes nesisaugojom po persileidimo.Tai va,lyg užkibo.Labai tikiuosi,kad nepabėgs🙏
Siunčiu milijoną palaikymo ir dar daugiau sėkmės, dabar viskas bus gerai! ❤
RimKlp parašė:
Didžiausia užuojauta.. 😔
Man nesivystė net 4sav, pamatė tik 12sav kad jau nuo 8sav nebesivysto vaisius, bet…
Ačiū,aš gal nekantri.Nes nera malonu zinot,kad ten zuves,o nesioji.Be to noreviau vel bandyt viena uzaldyta dar turim 5d
Aš jau po visko. Labai bijojau abrazijos, bet pripazinsiu kad labai gerai pamiegojau. Pabudus jokio skausmo. Nestiprus kraujavimas. Išsiųs vaisiu tyrimams. Labai idomu ką nustatys. Bet labai daug tokiu likimo sesiu yra. Viena po kitos ėjo tikrintis ar viskas gerai šalinasi
Max. parašė:
Aš jau po visko. Labai bijojau abrazijos, bet pripazinsiu kad labai gerai pamiegojau. Pabudus jokio skausmo. Nestiprus kraujavimas. Išsiųs vaisiu tyrimams. Labai id…
Liudna.. 😥
Gal jau namie esat?
visciukas parašė:
Liudna.. 😥
Gal jau namie esat?
Taip. Kažkodėl esu rami. Gal todėl kad žinau jog turim kažkur pasislėpusia problema. Gaila kad esam iš tu porų kuriom sunkiau susilaukti bus. Nežinau kodel bet šiandien man ramiau. Gal kad viskas pasibaigė jau..
Max. parašė:
Taip. Kažkodėl esu rami. Gal todėl kad žinau jog turim kažkur pasislėpusia problema. Gaila kad esam iš tu porų kuriom sunkiau susilaukti bus. Nežinau kodel bet šian…
Va as ir noriu greiciau prasidetuo jau ne tik po 2sav guldys...norisi susitaikyt ir eiti toliau...dar turim viena saldyta galimybe...
MiegaIiuke parašė:
Va as ir noriu greiciau prasidetuo jau ne tik po 2sav guldys...norisi susitaikyt ir eiti toliau...dar turim viena saldyta galimybe...
Gal karštoje vonioje pagulekit ?
Max. parašė:
Gal karštoje vonioje pagulekit ?
Seniau taip ir menesines prisisaukdavau kaip tik leidziuosi,kvapne su putom,relaksine muzika ir knyga.del nestumo teko tokio malonumo atsisakyt tai dar isbandysiu
Max. parašė:
Ar normalu nekraujuoti po abrazijos? Išleidžiant gydytojas paminėjo, kad kraujuosiu iki 14 dienų. Bet aš vakar ligoninėj po abrazijos 2 paketus pakeičiau ir namie v…
Manau normalu, as irgi nedaug kraujavau. Tepliojo ir vis sviesejo.
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai