man is pirmad i antrad nakty pradejo maust nugara kas 10 min po 12 sek, bet neskaudziai,tik jau pradejau nerimaut, bet prisipiliau grielkute karsta prie nugaros ir iki ryto liulia
ryte tas pats tik stipriau bet tarpai didejo, buvo net visa val nieko, kaip nauja
man nei vandenys nei kamstis isejo joks.galvojau kad pradzia bet finisas gal kita diena tik bus.2 bernus savo 38 sav gimdziau. o cia jau buvo 39 lygiai. nu ir ka, iki piet su skausmeliu, dar apie 3 nulekek iki penio kombinzoniuko nupirkt mazesnio, bet jau uzeidavo ten skausmai.tai pastoviu susisilenkus ir pirmyn
gryzus paie 5 ilindau i silta vonia, galvojau gal pramus skausmas ir paeis. o cia dar labaiu susitprejo, ciur islindau, tada uz vyro ir sakau lekiam, tas dar valgyt uzsimane, o man zuriu kad kas 7 min jau susinormalizavo, bet kaip pjuklu jau pjove skausmas. tai i masina ir varem su vejeliu, as dubline coombe, tai ligonineje buvom 17.45 bet korteles niekas neatnese, nes ten buvo tipo breikas, pralaukem puse val,as jau kolidoriuje sienom lipau kas 5 min, tai kzk boba uzvede i 3 auksta i emergency ir liepe laukti bendroj eilej, o ten gi visokiu negimdznciu, kas su skaumu kas del kraujo atvaziuoja, ir mane ten, liepe laukt, as jau nebegalejau, tai kolidoriuje i stakta isikabinu buvo ir kenciu, asaros tik byrejo kaip pupos kad niekas dar nepriima apziuret. tai galiausia vyras tewn pastroino tai pagulde ant tapciano apziurai, as gulet ngaliu, tai vis stojausi. Tai kai prieme buvo 18.45. nu pacekino tipo kakleli - 3 cm, sako lasaline dar statysim skysciu mazai, o tada tik epidiura, atnese 2l kzk skystalo ir i ranka bande statyt, o man kai uzeina skaumas ir jau nebepraeina joi is,makalvo visa vena mano, dirzus tuos nutempiau, nesgulewt jokiu sansu tik i vyro striuke isikandu ir jau rekt pradejau, nebeistveriau, tai ji vel tikrint kakleli , po 2 min jau 5 cm ir ziauriai uznorejaui tulika, net nzn ko, tai neleifdo man eit, atveze skubiai ratukus ir i gimdttkla su visu buriu daktaru, o ten tik iveze as ant zeme kaip myzt uzimaniau tiastaciom o ten vandenys ir jau jauciu kad viskas is vidaus tempaisi zemyn, atrodo kzk bomba visas zarnas gyvas isverst nori, liepe man gultis, as jau nu oskaumo nieko nesiorentavau , tik keturiom vos vos ant tos lovos taip ir per 10 sek gime mano mazutyte
3020 kg, 19.33. pasukom mamai i ksype ners isvaziuojant palikau vaikus kalbet, o ji sako nesupratau kas ten guli ant krutines
niekas nesitikejo, nei as pati kad tai greitai. Ti noriu pasakyt viena, pas airiuisreikia vaziuot vos skaumui prasidejus, nes jie durni netiki kad sakai kad jau gimdai, jie savo daro ir dzin.o geriasuia kad gimdancia i bendra eile apziurai pastate ir lauk :DDDD LAIKAS LIGONINEJE BUVO 40 MIN:)))