picco parašė:
Duok penkis, ir as sian susileidau!![]()
Ir tikrai planuoju taip grieztai neribot saves, taure sampano tik i nauda bus 😏
Labas
kada jums testą daryti? Ir kuri čia stimuliacija?
picco parašė:
Duok penkis, ir as sian susileidau!![]()
Ir tikrai planuoju taip grieztai neribot saves, taure sampano tik i nauda bus 😏
Labas
kada jums testą daryti? Ir kuri čia stimuliacija?
Sveiko merginos,
Noriu paklausti Jūsu nuomonės.
Ovitrile susileidau gruodzio 22d.,
Testa dariausi 01.03 tai buvo neigiamas 😩 be jokiu blankiu juosteliu, tai kita diena nuejau pasidaryti HCG, kurio atsakymas buvo 1,41! 🙏👏
Ar čia dar gali buti Ovitriles likučiai, jei ju nerodo nt? Ar jau tiketis kad tai vis delto nestumas? Gal yra kam taip buve? pakartotinai hcg gydytoja liepe pasidaryti antradieni... taip sunku iki antradienio islaukti... 😩
Vytaute123 parašė:
Sveiko merginos,
Tikrai gali būt ovitrellė. Bet gal ir kabinasi kas. Aš tai daryčiau pirmadienį. Jei bus paaugęs, tai kabinasi. Jei ne, tai ovitrellė. O testą gal nelabai jautrų darėt. Man testas 13 dienų rodė vienas. O kiti balti buvo
GyvenantiPuikiai parašė:
Tikrai gali būt ovitrellė. Bet gal ir kabinasi kas. Aš tai daryčiau pirmadienį. Jei bus paaugęs, tai kabinasi. Jei ne, tai ovitrellė. O testą gal nelabai jautrų dar…
testas tai tikrai buvo ne pats jautriausias...
Bet kokias 3 dienas labai jautrus speneliai☺️ o ju jautrumas tik stipreja su kiekviena diena, man taip nebuna pries susirgima...
Na bandysiu ryt pasidaryti jautriausia nt, jei bus dvi juosteles desiu viltis kad uzkibo 👏👏😍
Vytaute123 parašė:
testas tai tikrai buvo ne pats jautriausias...
Bet kokias 3 dienas labai jautrus speneliai☺️ o ju jautrumas tik stipreja su kiekv…
Bet labai mažas hcg, kad būtų jautrūs tokie 3 dienas.
hcg juk didėja, tai nebent tik tą dieną ir būtų kažkas jautęsi. nes ir ne nėštukėms ir be ovitrellės būna hcg ir 3, ir 4.. o kokios normos labaratorijos? Nuo 5 ar nuo 10 hcg? Labai linkiu leliuko! Bet dar palaukti, kad paskui nereiktų labai liūdėti. O juk ovitrellę suleidus hcg didesnis būna iškart, bet požymiai nesijaučia. Tai 1 su trupučiu hcg dar nekelia jausmų tokių visokių
Vytaute123 parašė:
kur aš dariausi Hcg normos nuo 5 😊
Na as irgi kiek prisiskaitinejau tai daug vilčiu nededu 😇 bet kai taip norisi to s…
Žinau šitą
aš jau to nebedarau, nes niekada taip ir nepasitvirtino
tiek vilčių ir nusivylimo užaugino odą storą
Vytaute123 parašė:
kur aš dariausi Hcg normos nuo 5 😊
Na as irgi kiek prisiskaitinejau tai daug vilčiu nededu 😇 bet kai taip norisi to s…
Oj aš irgi prisimenu visus tuos pojučius kurie taip ir nepasitvirtino
šį ciklą stengiuosi visiškai negalvot ir nesureikšmint
Agnet parašė:
Labaskada jums testą daryti? Ir kuri čia stimuliacija?
![]()
Laba
testą apie sausio 15d., tiksliau kuomet liks viena utrogestan dozė. Mes darome ovuliacijos indukciją, šitas kartas yra antras, jei nepavyks, kitą ciklą mėginsim IUI.
O jūs kaip? Ir kada testą gadinsit?
picco parašė:
Labatestą apie sausio 15d., tiksliau kuomet liks viena utrogestan dozė. Mes darome ovuliacijos indukciją, šitas kartas yra antras, jei nepavyks, kitą ciklą mėgin…
Man 16d
šita 6 ir paskutinė stimuliacija, jei nepavyks tai irgi pereisim prie IUI
7 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai