Ragdoll parašė:
Na aš radau, kad hiperstimuliacija, kai priauga daug foliu
Tai va ir as radau info, kad gali buti, kai daug foliu priauga.. pas mane abi stimuliacijas tik po viena foli uzauga, bet as ir naudoji letrozole po viena tablete dienoje.
Ragdoll parašė:
Na aš radau, kad hiperstimuliacija, kai priauga daug foliu
Tai va ir as radau info, kad gali buti, kai daug foliu priauga.. pas mane abi stimuliacijas tik po viena foli uzauga, bet as ir naudoji letrozole po viena tablete dienoje.
DoGe parašė:
Tai va ir as radau info, kad gali buti, kai daug foliu priauga.. pas mane abi stimuliacijas tik po viena foli uzauga, bet as ir naudoji letrozole po viena tablete d…
Man su pirmu vaiku buvo lengvos formos hiperstimuliacija, dideli skausmai ir t.t. o buvo tik vienas folikulas, bet didelis
Rramintaa parašė:
Man su pirmu vaiku buvo lengvos formos hiperstimuliacija, dideli skausmai ir t.t. o buvo tik vienas folikulas, bet didelis![]()
O kuom ji pasireiskia? Skausmais ar ir dar kazkuo?
Rramintaa parašė:
Man su pirmu vaiku buvo lengvos formos hiperstimuliacija, dideli skausmai ir t.t. o buvo tik vienas folikulas, bet didelis![]()
O tai gydytoja taip sake? Gal tiesiog skausmai buvo nuo vaistu ir apskritai nuo vykstancios ovuliacijos
Ragdoll parašė:
O tai gydytoja taip sake? Gal tiesiog skausmai buvo nuo vaistu ir apskritai nuo vykstancios ovuliacijos![]()
Taip, po vizito pas gydytoja ir atliktu krsujo tyrimu staigiai, viskas parode, kad yvyko hiperstimuliacija
Man lengva forma buvo, prisikaupe skysciu pilve, issipute, skaudejo nezmoniskai, pykino
Baisu pagalvoti ka isgyvena tos, kurioms sunki forma...
DoGe parašė:
O kuom ji pasireiskia? Skausmais ar ir dar kazkuo?
Keli puslapiai atgal rasiau detaliai, kas man buvo kai buvo hyperstimuliacija ;)
Ragdoll parašė:
O tai gydytoja taip sake? Gal tiesiog skausmai buvo nuo vaistu ir apskritai nuo vykstancios ovuliacijos![]()
Kai man buvo hyper, tai per velai sureagavo organizmas i vaistus, todel gavos, jog ju buvo per daug... patikekit, skausmai per ov nepanasus i hyper, nes pilvas issipute per kelias dienas (kaip 5-6 men buvo), sunku paeiti, ypatingai issitiesti sunku, atrode pilvas pilnas vandens ... zodziu, nelinkiu nei vienai
daktare apsziurejus iskart pamate, nes pas mane buvo labai daug ir dideliu foliu... kiausides isdidejo gal 3 ar net daugiau kartu... echoskopu ziurint tikrai vaizdelis baisus- pagooglinkit, net nesimato kuri kiauside yra kuri
Rramintaa parašė:
Taip, po vizito pas gydytoja ir atliktu krsujo tyrimu staigiai, viskas parode, kad yvyko hiperstimuliacija![]()
Aaa, nu supratau, vis kažką daugiau sužinau
Navare parašė:
Labas . Esu naujoke![]()
Orvitelle susileidau 16diena rugpjucio.Siandien testuka padariau ir atrode nieko-…
Dar gali buti ir ovitrelle. Kartokit ryt testa, turetu rysketi, jeigu uzkibo
7 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai