Tėja123 parašė:
Aciu!
Kaune,pas Drejeriene! Taip jau ir ov įvykus bus! O jūs?
Tėja123 parašė:
Aciu!
Kaune,pas Drejeriene! Taip jau ir ov įvykus bus! O jūs?
Saulutė2 parašė:
Ar buve jums taip,kad neblanksta visiškai neštumo testai po ovitrelės? Šiandien 7diena
Man pradejo blukti 8, 9 jau buvo baltutelis
Saulutė2 parašė:
Ir paskui jei pastojimas vėl iš naujo kyla?
Taip, tada nuo 10-13 DPO pradeda rysket vel
Dzanela parašė:
Sveiki, turiu Ovitrelle, taip ir nepanaudojau. Galiu atiduoti jeigu kam reikia. Kretinga. Arba galiu siųsti. Galioja iki 2025 gegužės mėn dienos nepamenu.
....
KQKQ parašė:
Sveikos,
Šiandien yra 18d. po Ovitrelle suleidimo. Pirmadienį testas pavaiduokliavo, vakar …
Manau pagavot pačia pradžią todėl tokie ir skaičiai.
KQKQ parašė:
Sveikos,
Šiandien yra 18d. po Ovitrelle suleidimo. Pirmadienį testas pavaiduokliavo, vakar …
Vakar buvo 19d. po Ovitrelle, HCG nepadvigubėjo, rezultatas - 52,54 U/l, progesteronas - 47,3 nmol/l. Kaip suprantu, tai jau nieko gero...
Sveiko merginos, šiandien buvau pas gyditoja pažiūrėti ar nera cistų, viskas gerai, nera, išraše letražole.
Mano antra stimuliacija bus
Sake gyditojas pasirodyti 11ciklo diena, bet busiu isvykusi, tai buvo labai nepatenkintas kad ateisiu 12 ciklo diena..nes gali buti ale pervelu jau, ( jei neveluos man lektuvas ir jeigu spesiu nuvykti pas ji) nes manau 13 ciklo diena jau gal tikrai pervelu bus..nors su pirmaja stimuliacija kai nuejau pasirodyti 12 ciklo diena buvo viskas gerai, folikulas 19mm buvo , 13 ciklo diena leidausi ovitrile..
aisku is pirmo bandymo nepavyko
Kaip jusu gyditojai rekomenduoja leisti ovitrile kuria dienq?
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai